Anket Taban fiyatlara güncelleme.
Toplam Katılımcı Sayısı: 41
Taban fiyatlara güncelleme.
Tüm taban fiyatlar gözden geçirilsin.
%75,61 (31 Oy)
Bazı taban fiyatlar gözden geçirilsin.
%12,20 (5 Oy)
Hayır böyle iyi taban fiyatlar sabit kalsın.
%12,20 (5 Oy)
  • 01-07-2022, 17:54:16
    #1
    Merhaba arkadaşlar. Şu an asgari ücret 5.500 TL oldu. Forumda maalesef birçok taban fiyat zaten güncel duruma uygun değilken son zamanlarda artan hayat pahalılığıyla iyice kötü durumda. r10 şu an web işlerinin en ölü fiyata yapıldığı platformlardan bir tanesi. Forumda emek veren birçok arkadaşların da hayat şartlarının bu taban fiyatlara bağlı olduğunu da göz önünde bulundurursak bir iyileştirme gelmesi gerekli. Güncel olarak saatlik çalışma ücretinin 28 TL 64 Kr. olduğu ülkemizde 100 kelimesi 2.5 liraya makale yazan arkadaşlar var. Envai çeşit tabi bunun gibi örnek mevcut.

    Ufak bir oylama yapıp sizin de düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Ankete katılırsanız sevinirim.
  • 01-07-2022, 17:56:19
    #2
    Taban fiyatlardan hizmet veren arkadaşlara Allah kolaylık versin 100 kelime 2,5 liradan içerik üretip hayatta kalınmaz.

    Ek olarak yeni asgari ücret güncellemesi neticesinde şartlar pek çok kişiyi online hizmet sunmak yerine asgari ücret karşılığı bir işe girmeye iteceği kanaatindeyim.
  • 01-07-2022, 17:57:07
    #3
    Hocam her ne kadar haklı olsanız da en basitinden makale sektöründe bir sipariş veriyoruz verdiğimiz paraya değmeyecek işler yapıyor. Bundan dolayı çoğu kişi zaten ilk siparişten sonra taban fiyattan değilde kaliteli olsun sağlam olsun diye fiyatını vermeye çalışacaktır diye düşünüyorum.
  • 01-07-2022, 17:57:51
    #4
    GZR
    Tek Niyet: Memnuniyet ✅
    Kesinlikle taban fiyatı belirli olmalı, satılan ürünler ve hizmeter üç aşağı beş yukarı belli zaten. Hepsine alıcıyı ve satıcıyı zora sokmayacak miktarlar belirlenmeli.
  • 01-07-2022, 18:10:05
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Sosyal medya hizmetlerinde taban fiyatlarının düşürülmesi gerekli
  • 01-07-2022, 18:19:39
    #6
    Merhaba taban fiyat kalkmadan önce fiyat 4 liraydı zaten. Üstüne 2 kere asgari ücrete zam geldi ancak taban fiyat 2.5 liraya çekildi. Bununla ilgili yakın zaman içerisinde konu açacağım. Desteklerinizi beklerim. Ek olarak yukarıda bu fiyata çok kötü makaleler geliyor demiş, onlarca makale işi yapan hesap var hepsi aynı kalitede yazmıyor. Tabi ki aralarında size uygun olanı seçebilirsiniz.
    • CALMARSE
    CALMARSE bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 01-07-2022, 18:40:23
    #7
    Tüm taban fiyatların gözden geçirilmesi gerekiyor. Enflasyon var diye reklam ve üyelik fiyatlarına zam yapılıyor. Lakin oylama yapılıp, zam yapılsın denilen kategorilere zam yapılmadı.

    Madem yapılmayacaktı niye görüşümüz alınıyor?
  • 01-07-2022, 19:10:32
    #8
    @Admin;