• 28-05-2022, 12:49:22
    #28
    niye moderatörle calısayım? işini iyi yapıyorsa uygunsa çalışırım. moderatör diye işini çok iyi yapıyor garantisi yok 1-2 sene önce 2 tane mod a iş yaptırdım hiç memnun kalmadım bence bir etken değil modluk. ayrıca adamlar hem maaş almasın hem iş yapmasın taş mı yesinler )
  • 28-05-2022, 13:12:38
    #29
    Kategori Moderatörü
    Hazır konusu açılmışken tamamı konu sahibine değil genel olarak bir cevap yazmak istiyorum. Çünkü kategorideki herkesle rakip değil arkadaşız. Yanlış anlaşılsın istemem

    Müşterilerin güvenini sağlamak ya da iş alabilmek için ranktan başka sebeplere de sahibim. Sanki sadece mod rankı sebebiyle iş alıyoruz gibi lanse etmenizi kabul etmiyorum.

    Mesela moderatör olmadan önce de aynı kategoride "grafik tasarımcı" olarak aktif hizmet veriyordum. İlk üyeliğimi de sayarsak 12 yıldır aktif üyeliğim var.

    Öncesinde hiçbir yarışmayı kaçırmazdım dolayısıyla R10'un en çok yarışma kazanan tasarımcısı oldum.

    Çok fazla olmasa da ben de biraz trade sahibiyim. (Zaten düşünüldüğü gibi çok iş alsam trade sayısına yansırdı.) 1 tane olumsuz yorumum yoktur.

    Tüm bu olumlu sebeplerin verdiği güven, moderatör yetkisi verilmesine katkı sağladı. Yani herhangi birinin moderatör olması yerine işini bilen, kategorisine, dinamiklerine, eksiklerine ya da sorunlarına hâkim, sorun çıkarmamış birinin seçilmesi sizce normal değil mi? Ayrıca seçim için anket yapılmıştı.

    Moderatör olduğum süreçte sırf bu düşünceniz kimsede oluşmasın diye en azından konu altında yazmamaya başlamıştım. Son zamanlarda uygun gördüğüm işler için yazıyorum. Kaldı ki bu sizin kadar benim de hakkım.

    Moderatör olduğum süreçte sırf rank sebebiyle kazandı vb. olmasın diye -biliyorum saçma bir düşünce- tek tük keyfe keder yarışmalara katıldım, bu yarışmalarda moderatörlüğü diğer arkadaşlardan rica ettim.

    Yani düşüncenizin aksine moderatörlük sebebiyle daha fazla kazanır hale gelmedim. Daha fazla kazanıyorum çünkü referans/hizmet kalitesi ve fiyat aralığı sebebiyle taban fiyatlardan çok uzakta bir aralıkta hizmet veriyorum. Mesela logo tasarım başlangıç fiyatım 6000 TL.

    Yani istesem de sizinle rekabet içine giremem.
    O yüzden merak etmeyin, herkes kısmetini yer. Rızk Allah'tan.
  • 28-05-2022, 13:15:41
    #30
    Moderatörün teklifinin senin işine mani olmasını değil, moderatörün gönüllü olarak varlığının senin işini iyileştirmesini konuşmamız gerekiyor
  • 28-05-2022, 13:17:23
    #31
    fullmanyak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Neden işi muhakkak moderator alsın ki? Tam belki biraz daha güvenilir kılıyor ticareti peki başka? Bence çokta önemli değil..
    Hertürlü 1-0 önde başlar...

    bu durumun önüne geçmek için uzun süre çalışıp bol referans kasamazsan, bu tür konular açmak zorunda kalırsın.
  • 28-05-2022, 13:43:38
    #32
    kadiralpargu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bakıyorum moderatör teklif vermiş ise çıkıyorum, çünkü ben olsam bende moderatör ile çalışırdım.
    ben normal üyelik harici bir üyelik gördüğüm zaman alt+f4 çekiyorum direk hocam
  • 28-05-2022, 14:14:34
    #33
    onlar para kazanmasın mı? ayrıca mod d*landırmayacak diye bir şey yok ki
  • 28-05-2022, 15:05:07
    #34
    Aslında pastadan nası pay alabiliriz diye düşünmek yerine bu pastayı nasıl büyütürüz diye düşünsek daha iyi olabilir.
  • 28-05-2022, 15:40:03
    #35
    Ne kadar bencil bir serzeniş

    Emek veriyor ekmek yemeyecek mi senin Kara kaşın kara gözün için mi yapıyor bu adam modlugu tabiki artısı olacak hatta mümkünse tabi ki senden fazla iş alacak
    Forum kültürü ile ilginiz yok belli
    En çok yorum yapan en çok paylaşım yapan en çok katkı sağlayan ve güvenirlik kazanan üye yönetici olur.
  • 28-05-2022, 15:41:32
    #36
    Konu sahibine katılıyorum moderatör ticaret yapmamalı