Şirketler neden bu kadar nitelikli eleman arar?
8
●202
- 05-05-2022, 15:04:04Üyeliği durdurulduSelamlar biraz kendi zorluklarımdan biraz da sistemin şaçmalığından dolayı fikirlerinizi almak istiyorum. Bazen platformlarda görüyorum, ps, ai, ae bilsin, seo uyumlu içerik yazsın, sosyal medya yönetsin, siteye içerik girsin..... Say say bitmez arkadaş. Yemin ederim şurada tek başıma bir yazı girip, görsel hazırlayıp, sosyal medyada paylaşınca enerjim tükeniyor. Bir insanın tek bir işi olur, bağlantılı işleri olursa diğerlerini yapar. Ancak insanları bu kadar sömürmek gerçekten kötü değil mi? Büyük şirketler için konuşmuyorum ancak genelde bu tarz profil işletmelerini anlamışsınızdır. Hem çalışana yazık hem de emeklerine yazık. Kaç yaşından sonra amatörün de amatörü düzeyde ps öğrenmeye çalışıyorum. Bütçem yok kimsenin emeğini hiç etmeyeyim diye. Burada bulunun arkadaşlar, yaptığınız işte emeğinizi de fiyatlandırmaya koyun. Ölücülerden uzak durun.
- 05-05-2022, 15:07:11Tek bir elemandan hepsini beklemek tabii ki de yanlış, arada bizler de denk geliyoruz bu tarz ilanlara
- 05-05-2022, 15:09:55kazanmak istiyorsanız kendinizi geliştireceksiniz joker olacaksınız. bu niteliklerin hepsine %100 sahipseniz maaşınızı kendiniz belirlersiniz. yok değilseniz verdikleri maaşa çalışırsınız ve yakınırsınız.
ha bir de herhangi bir şeyin yanında seo uyumlu makale özelliği isteyen adamlarla çalışmayın. bu şeye benziyor uçak mühendisi alacağız ama bizim inşaata da baksın. - 05-05-2022, 15:12:08genelde bu tarz firmalarda ne sgk yaparlar ne de adam gibi zamanında öderler yada ödemezler uzak durun böyle kendini dev aynasında gören işletmelerden.
- 05-05-2022, 15:13:55Genelde kendileri hiçbir şey bilmedikleri için, oluyor bu ve emin olun hiç biri eleman bulamıyor. Bulsa da test çalışmalarından öteye gidemiyor