Bazı insanların kafaları geceleri daha iyi çalışır. Bu da bir gerçektir. Böyle insanlara baykuş denir.
Okulda bir hocamız vardı. Sabah ve gündüz asla çalışamadığını söylerdi. Bunu da ciddi olarak açıklamıştı. Bazıları gece insanıdır. Geceleri, dünya daha sessiz ve sakin olur. Özellikle yoğunlaşma isteyen işlerde sabahlamak yaygındır. Yazarlık gibi düşünebilirsiniz. Eğer bir yeteğiniz varsa her şey mümkün olabilir.
Her gece gelen bir anda para kazanma hevesi
12
●666
- 18-02-2022, 07:35:12Bunlar Z kuşağının dopamin boxukluğundan kaynaklanıyor.
Sosyal medyada çok takılan, çok fast food tüketen, bilgisayar oyunları oynayan insanların bir projeye başlayıp disiplinle sürdürüp bitirmesi pek mümkün değildir.
Çevremizde dopamini manipüle eden çok kaynak var.
Nasıl insülini yönetmeden zayıflayamazsanız dopamini yönetmeden de bir işe odaklanamaz motive olamazsınız. - 18-02-2022, 08:26:29Bir baş ucu defteriniz olsun. Gece aklınıza bir fikir gelince sadece fikri yazıp uyuyun, sabah gün doğmadan kalkıp güneşle birlikte uyanın. Güneşin ortamı aydınlatmasındaki enerji size büyük bir azim ve zihin açıklığı verecektir. Velhasılı kelam. Sabahın şer'i, gecenin hayrından evladır.