• 27-11-2021, 10:56:44
    #1
    Ben farklı fikirlere açığım ama yalnızca insan beyni kapasitesinde olan ve gerçekten düşünülen fikirlere. Malum vakıflardan maddi destek aldığı bariz olacak kadar bunu belli eden (ekonomi çok iyi siz yalan söylüyorsunuz, bize ne dolardan vs) kişiler bu aralar çok arttı sanırım malum vakıflar işçi alımı yaptı ve bunların yazdıkları sinir bozucu şeyleri görmek istemiyorum, özellikle marketten geldiğimde. Bunun için engelle özelliğini kullanıyorum ama bu sadece yanıtları görmememi sağlıyor, ne yazık ki telegram gruplarında talimat alındıktan sonra açılan konu başlıklarına karşı bir etkisi olmuyor. Ekşi sözlükte var mesela gün boyu bilgisayar başında sövmeden durabilmem konusunda çok yardımcı oluyor, burda da öyle bir özellik olsa iyi olmaz mıydı?
  • 27-11-2021, 11:01:14
    #2
    Pardon da Ülkenin neyi var? dolar ile mi alışveriş yapıyorsunuz.

    şaka şaka en iyisi görmezden gelmek bunun için yapılacak bir şey yok burada en azından ben öyle biliyorum direk kullanıcıları engelleyebilirsin en mantıklısı bu.
  • 27-11-2021, 11:02:17
    #3
    Ne kadar arayüzde gösterilmese de kategori engelleme özelliği var. Kullanabilirsiniz.
  • 27-11-2021, 11:02:35
    #4
    Kimseyi savunmuyorum ama herkesin kendine göre fikirleri senin için mantıklı olan bir başkası için mantıksız olabilir mevcut bir istek isterken diğer kişileri aşağılayıcı tavırlar kullanman yanlış. ayrıca "Konularını engelle" özelliğinin gelmesi için sana katılıyorum.
  • 27-11-2021, 11:02:51
    #5
    Daha önce de dilendirildi bu birkaç defa ama yok sanırım. Şöyle engelle dediğimizde forumdan komple varlığı silinse adamın ne güzel olur. Ne yanıtları gizli de olsa görünmese ne de açtığı konular.
  • 27-11-2021, 11:03:40
    #6
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Mantıklı bir öneri aslında. Son günlerde çok arttı bu tip konular.
  • 27-11-2021, 11:11:42
    #7
    Siyasi ve ekonomi çatışmaları beni forumdan soğutacak alışverişten daha çok siyaset ve ekonomi formu olmuş burası.
    Engellemekle bitmez, bitse bile forum ikiye bölünür.
    Ör Sağ sol gibi...
  • 27-11-2021, 11:12:12
    #8
    Unun çuvalı 400 TL olmuş tarım ülkesinde ne hallere geldik
  • 27-11-2021, 11:12:58
    #9
    Katılıyorum. Adam var, 1 tane bile ticaret yapmamış. İşi gücü siyaset konusunda polemik çıkarmak. Siyasetten başka konuya da yazmıyor, tek amacı siyaset. Bu adamı engellemişim ama konularını görüyorum. Görmesem çok iyi olacak.