• 24-04-2021, 20:54:03
    #1


    Selamun Aleyküm arkadaşlar. SMA hastası Kerim Bebek 19 aylık. 24 aylık olmadan yani 2 yaşına girmeden tedavi için ilaç masrafları gerekmektedir.

    Kerim bebek için her saniye çok önemli. Şuan bizler rahat nefes alabiliyoruz. Çünkü hasta değiliz. Bu durumu hasta olunca anlayabiliriz. Ve bir anne için çocuğunu kaybetmek çok zor.

    Kerim bebeğe bağış kampanyası düzenleniyor. Lütfen yardımcı olabilirseniz çok mutlu oluruz.

    Kaymakamlık izinleri tam. Erbaa belediyesi de kerim bebek için müzik yarışmaları tertip edip müzik yarışmasından gelen paraları kerim bebeğin tedavisi için kullandı. Lakin bu az bir kısmını karşılanabildi.

    İnstagram Hesapları ve kaymakamlık izinleri: https://instagram.com/abdulkerime.ne...=13d8zlfcqftn7

    Yardım İçin İban: TR860011100000000064557116
  • 24-04-2021, 21:02:32
    #2
    Allah yardımcısı olsun inşallah en kısa zaman da imkanı olup yardım edecek kişiler çıkar. Allah şafi ismiyle şifalar versin. Hocam izninizle bu yazınızı kendi sitelerim de paylaşıyorum ?
  • 24-04-2021, 21:04:22
    #3
    fRee_Redd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah yardımcısı olsun inşallah en kısa zaman da imkanı olup yardım edecek kişiler çıkar. Allah şafi ismiyle şifalar versin. Hocam izninizle bu yazınızı kendi sitelerim de paylaşıyorum ?
    Bu ne güzel duadır. İnşAllah yardım eden çıkar hocam. Emekler boşuna gitmez.