• 03-05-2021, 00:25:27
    #10
    Hocam son durum ne oldu acaba? Başka konulardan geldim buraya, son durumda iade etmişsinizdir herhalde?
  • 02-07-2022, 00:26:58
    #11
    Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şöyle ki, video çektim ama gelen kargonun o kargo olduğunu anlamadım.Açmış bulundum.Ofise gelen kırtasiye malzemesi felan sandım.Sonra işin rengi ortaya cıkınca kargo barkodu poşetiyle birlikte konuşarak video çektim. Şimdi aras kargo sitesinden baktım, kayıtlarda koli olarak girmiş.

    Gelen kargoda fatura yok, sevk irsaliyesi yok. Kargo poşetinin içinden başka bir kargo poşeti daha çıktı, benden önce başka birine göndermişler.Onu çıkarmaya bile üşenmişler.

    Duyduğuma göre satıcının "ürünü yanlış gönderdim, doğrusunu gönderiyorum" diyerek para iadesini red etme hakkı varmış. İşi yokuşa sürecek gibi duruyor, muhteşem tezgah kurmuş.

    Ufuk hocam süreçle ilgili bir gelişme oldu mu ? paranızı alabildiniz mi acaba ?
  • 02-07-2022, 00:58:31
    #12
    Hocam muhtemelen dolandırıcılıktan ziyade ilgili satıcı sattığı ürünü tedarik edemeyince tedarik edememe cezası ödememek için size kargo çıkarmış sistemde kargo görüneceği için tedarik edememe cezası ödemiyor. Yani ceza ödememek için yapılmış bir kurnazlık gibi geldi ve bu süreçte de ürünü tedarik etmeye çalışacaktır. Onun dışında eğer sorun hala çözülmedi ise sipariş numaranız ile birlikte siparişiniz ile ilgili diğer bilgileri bana özelden atarsanız ilgili ekipteki arkadaşlarıma sordurayım. Bu şekilde belki daha hızlı ilerleyebiliriz.

    NOT : Ben konuyu yeni gördüğüm için hiç bakmamıştım tarihine konu Nuh Nebi'den kalmaymış bu zamana kadar zaten çözülmüştür diye düşünüyorum