Bu yönetimin sonu Venezueala'dır.
60
●3.600
- 20-12-2020, 12:45:08Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor."bir bildikleri vardır" umarım bu fikirden kurtulursunuz. Sorgulamak eleştirmek her zaman gerekiyor.emirdrlx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
" o hâlde başka bi yere git seni veya başkasını kimse zorla tutmuyor "
fırsatı bulan kaçıyor zaten ülkeden. Nitelikli iş gücü gidiyor, mühendisler kaçıyor. Bu bir sorun değil mi sizce ? - 20-12-2020, 13:36:35sahibinden.com da bazı sektörlerin dışında dolar üzerinden fiyatlandırma olan eticaret sitesi yok zaten.
tr de hizmet vermek isteyen bir firma zaten tr dil yapılandırması yapıyor. fiyatıda dolardan trye çeviriyor.
aliexpress ürünlerine kargo + gümrük geldi zaten.
aracı olan siteler kimler bunlar
n11
gittigidiyor
hepsiburada
sahibinden
çiçeksepeti ve diğerleri hepsi aracı zaten.
Alıcıyı koruyan hangi madde var?
Aracı olan eticaret siteleri ürünlerden sorumlu olmayacaksa vatandaş mağduriyetini nasıl giderecek?
Kim korunuyor bu durumda? E tabiki eticaret sitelerinin yükümlülüğü SIFIR olacak burumda, müşteri hizmetleri gerine gerine diyecekki git ürünü satın aldığın vatandaşla çöz meselesini beni ilgilendirmiyor diyecek. Bunun neresi iyi?
Benim paramdan para kazanarak nasıl sorumluluk sahibi olmazlar? Amaç burada eticaret sitelerini daha da iyi bir konuma getirmekmi?
Eticaret sitelerinin bu sorumluluklarının hafifletilmesi demek vatandaşın mağduriyetinin artması demektir, çoğu mağaza mağzam kapanmasın diye korkudan zarar etse bile iade/değişim yapmak zorunda kalıyor. Vatandaş bunun bilincinde olarak alışveriş yapıyor. Bu şartlar altında herkes daha tedirgin olacak.
Empati yapın n11 den ürün aldınız hatalı/kusurlu yada bahsedildiği gibi çıkmadı, n11i aradınız sizi satıcıya yönlendirdiler, uzlaşamadınız anlaşamadınız ne yapıcaksınız?
Paranız direk çöpe, bunumu destekliyorsunuz?
Bumudur olması gereken? - 20-12-2020, 13:53:13Tamamen Pazaryeri sitelerini korumak için yapılmış bir kanun. kısacası Trendyol, hepsiburada, n11 gibi sitelerden yaptığınız alışverişlerde size sahte ürün gönderirlerse bu siteler bundan sorumlu olmayacak. sorununuzu satıcı ile çözün diyecekler. Tüketici hakem heyetine gitseniz bile en ufak hesap sorulamayacak. bu durum pazaryerleri lehine, tüketici aleyhinedir.
- 20-12-2020, 14:41:27https://www.youtube.com/watch?v=rwfVOCZVR6ITheStranger bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi.
- 20-12-2020, 17:33:33Okumazlar hocam, okusalardı eğer bu kadar çok konuşmazlar; daha az laf daha çok iş yaparlardı.Coffee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bakıyorsun etrafına, sesi en çok çıkanlar ezberi en çok olanlardan ibaret. - 20-12-2020, 21:56:36İyi alıştınız bu ülkeden git muhabbetine. Hayırdır hocam siz kimsiniz benim kalıp gideceğime karar veriyorsunuz? Ben ülkemi, vatanımı, milletimi seviyorum ki kalıyorum. Sevdiğim bu millet, vatan, ülke için en iyisini istediğim için de kötü yönetimi eleştirmek benim en doğal hakkım. Kimin ülkesinden kimi kovuyorsunuz acaba? Yetti artık biraz kendinize gelin. Ben siyasi yorum yapmam bu sitede ama gerçekten sizin gibi insanları görmekten gına geldi.emirdrlx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eleştiri nedir, niye yapılır? Daha bunları bilmeden, beğenmeyen gitsin diye zırvalamaktan vazgeçin. Siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden ülkenin parlak yüzü olan gençler fellik fellik bu ülkeden gitmenin yolunu arıyorlar çünkü kalırlarsa sizinle muhatap olmak zorun kalacaklar. Kim ne zaman bir ses çıkarsa "beğenmiyorsan git hebele hübele". Yeter. Lütfen artık biraz had, hudut bilin.