Parayi yapilan fiziksel bir isle kiyaslamak mantiksiz.
Sen gölde oltanla balık tutmaya calısırken, Bir başkası denize ağ atıyor.
Yazılım yapmak değil birşeyleri tutturmak topluma etki etmek daha önemli bence.
Kıskanılacak paraları kazanmak için ticari zekanızın olması gerek, bunun için bedeninizi kafein vs ile zorlayıp kendinizi tüketmeyin.
Enes Batur'u kıskandığımı farkettim
57
●2.745
- 24-11-2020, 09:43:55Gerçekten çok doğru, bakın ilk kez bir yoruma bu kadar içten katılıyorum. Ticari zeka sanırım bende eksik olan şey.can44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-11-2020, 07:51:26İyi bir planlama ve çok çalışma ile güzel paralar kazanmak mümkün. Hiçbir zaman milyon dolarlar kazanmak gibi bir hedefim olmadı, bizi rahat bir şekilde yaşatacak, bunu yaparken de milyon tane sıkıntı stresle uğraşmak zorunda bırakmayacak bir iş modeli çok zor değil.
- 25-11-2020, 22:04:32Bir komşumuz vardı. Hayatı rahat sefa içinde geçiyordu. 50 yaşlarında sigara ve içkiden dolayı önce bir bacağı kesildi. Sonra kangren devam edince aynı bacağı yukarıdan bir kez daha kesildi. Ardından 3-4 ay yaşadı ve öldü. Bir insanın şanslı iyi bit hayat yaşayıp yaşamadığını görmek için acele etmeyin. Hayat uzun. İnsana, enese neler getirecek belli olmaz.