Annem ölürse.. düşüncesi aklımı kemiriyor
42
●1.041
- 28-10-2020, 11:13:45
- 28-10-2020, 13:44:22Üyeliği durdurulduSizinki mutlu bir aile hayatı + aşırı duygusal kişilik sonucu sanırım. Aslında çoğumuz hayat boyunca ölüm gerçeğini unuturuz. Halbuki her ana gelebilecek sürprizdir bu kaçınılmaz son.
Ben de bugüne kadar hiçkimsenin ölümüne üzülmedim. Hiçkimsenin de ölümüne üzülmeyeceğim. Marifet yaşanan anı değerli ve anlamlı kılmaktır. Yaşadığımız hayat bir piyango. Kimimiz ezile ezlie kimimiz eğlene eğk-lene vakt geçiriyoruz. - 28-10-2020, 18:43:13Bende düşünüyordum, Annem kanser oldu annem vefat etti her şeye rağmen bu acıya da alışıyosun alışmak denilmez de gerçekliğini onaylıyorsun artık gelmeyeceğini ölümün onun için daha hayırlı olduğunu artık acı çekmediğini biliyosun rahatlıyosun içinde yaşatıyorsun hayat devam ediyor ölen kurtuluyo olan kalanlara oluyor hocam. Allah acil şifalar versin.
- 28-10-2020, 23:19:25Hayır mutlu aile değiliz.looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam tersine her gün kavga gürültü
Amin inşallahDataNetron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah rahmet eylesin
Fakat bu yük bana ağır gelecek gibi
Duygusalım
Sevdiğim birini kaybetmek zor
Az çok anlasam dicem tabi kimsenin halini görmeden anlayamayız Allah cümlemizin yardımcısı olsun - 28-10-2020, 23:26:13Aynı duayı ben ediyorumDeepspace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Canımdan al annemin canına kat diye dua ediyorum 😥