• 26-10-2020, 12:40:52
    #10
    Çok geçmiş olsun hocam
  • 26-10-2020, 12:41:54
    #11
    Üyeliği durduruldu
    Geçmiş olsun..
    Ben de geçirdim, aynı şekilde ilaç kullanmadım, yan etkilerinden dolayı. Halsizlik, tat ve Koku kayıbı, ağrı, ateş vs. olmadı. Kız arkadaşım doktor, pozitif oldu, temaslı olarak test verdim sonuç pozitif.

    Beslenme evet etkili bağışıklık sistemi için ama enfekte olduktan sonra bi önemi olmuyor. Babam pozitif oldu aynı şekilde hiç bir semptom görülmeden.

    Bi arkadaşım 2 hafta hastanede tedavi gördü ve çok sağlıklı beslenirdi :/ Kız arkadaşımın çalıştığı kurumda ölenler oldu.

    Yani çoğunluk sizin gibi geçiriyor zaten.

    Geçmiş olsun tekrar.
  • 26-10-2020, 12:42:04
    #12
    Öncelikle çok geçmiş olsun.
    Bahsettiğiniz şeylerin hiç biri sizin hastalığı yenip yenmemenizde etki etmez, sadece hastalığı yenecekseniz bir kaç gün erken yenmenize yardımcı olabilir.
    Düzenli beslenme, sıvı alımı, moral, meyve sebze tüketimi, probiyotik ve prebiyotik tüketimi 10 günde sizin bağışıklık sisteminizi yükseltmez.
    Bu bahsettikleriniz hastalığa yakalanmadan önce aylarca yaparsanız bağışıklık sisteminizin güçlü olmasını sağlar ve virüsü yenip yenmeme konusunda size avantaj yaratır.
    Ama virüse yakalandıktan sonra 10 gün boyunca yediğinizin içtiğinizin virüsü atlatma ya da atlatamama üzerinde çok ciddi bir etkisi olmaz.
  • 26-10-2020, 12:42:08
    #13
    SaMuSiA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok geçmiş olsun hocam.
    allah razı olsun hocam teşekkürler.
    Zekovic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok geçmiş olsun hocam
    allah razı olsun hocam teşekkürler.
  • 26-10-2020, 12:42:50
    #14
    Hocam öyle menüler yapmışsınız ki okurken iştahım açıldı çok geçmiş olsun
  • 26-10-2020, 12:43:15
    #15
    Geçmiş olsun Hocam bende sizden 10 gün önce geçirdim. Çok şükür sıkıntı olmadı bende sabahları ballı sirke içtim. Bundan sonra daha dikkatli ol Hocam.2. Daha ağır oluyormuş.
  • 26-10-2020, 12:43:49
    #16
    poremek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam öyle menüler yapmışsınız ki okurken iştahım açıldı çok geçmiş olsun
    Allah razı olsun hocam teşekkürler valla en büyük ilac beslenmek ilac yerine dogal yoldan beslenerek kendimi tedavi ettim ve baya zevkli geçti benimkisi moral motivasyon yüksekti diledigimi yedim
  • 26-10-2020, 12:45:09
    #17
    bestamiaraci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun Hocam bende sizden 10 gün önce geçirdim. Çok şükür sıkıntı olmadı bende sabahları ballı sirke içtim. Bundan sonra daha dikkatli ol Hocam.2. Daha ağır oluyormuş.
    aynen hocam elimizden geldigince korumalıyız kendimizi. sizede gezmiş olsun hocam
  • 26-10-2020, 12:45:58
    #18
    Siz siz olun virüsü hafife almayın. Herkes ilaçsız atlatabilir diye kaide yok. Nice gençler vefat etti geç kaldıkları için. Siz ilaçsız yenicem derken virüs tüm organlara hasar bırakabilir. Bu sebeple bu tür konuları açarken de dikkatli olun. Okuyanlara sebep olmayın.