Sıkıldım artık :(
24
●803
- 07-10-2020, 20:17:55İşin ve mesleki yeterliliğin nedir bilmiyorum. Bahsettiğin şeyler evet ağır şeyler ama hiçbir şey uğruna yaşamdan vazgeçmeye değecek kadar büyük değil. Yaşın kaç onu da bilmiyorum. Bence ısrarla yeniden başlamayı denemelisin ve ilk fırsatta seni olumsuzluğu sürükleyen herkesten uzaklaşmalısın.
- 07-10-2020, 20:18:12dostum yurt dışına gelme potansiyeline ulaşmışsınız tebrik ederim. Hemen greencarda başvur, yurt dışı iş için kovala. 1-3 sene sıkıntı çek sonra kaderini sen belirle. TR'de ömür boyu sıkıntı çekeceğine 1-3 yıl sıkıntı çek düzenini kur sonra hayatın tadını çıkartmaya bak.
- 07-10-2020, 20:21:27Bu yaşadıkların toplumun genel ruh hali aslında ama az daha sabret 2023 te dert edeceğimiz elimizde hiç bir nane kalmicak sen cevren ben herkes sadece birer ot olacağız. Gençliğin toplumun su geldiği hali görmeyip 60 sene oncesini örnek gösterip sukredenlere tek kelime demek istiyorum Allah belanızı versin.
- 07-10-2020, 20:26:05Durumunu veya konumunu hiç bilmiyorum. Benzer şeyler yaşadım. Bıraktım dediğim oldu bu hayatı ama inan bu dünya yaşamaya değer. 0'dan başladım şimdi iyi kötü internet ve reel hayatta 3-5 kuruş kazanıp kendimi geçindirebiliyorum. Ailene o kadar bağlı değilsen şehir değiştirmeni tavsiye ederim. Yeni iş yeni hayat yeni şehir hatta yeni ülke. 3-5 sene böyle devam et inan bana sende anlayacaksın. Allah sabrını versin.