Ülkede genç insanların intihar etmesi
36
●1.070
- 24-09-2020, 12:01:01Dün sosyal medyada daha 18 yaşında bir çocuk sosyal medya hesabından not bırakıp intihar etti. Tabi olay sosyal medyada gündem konusu birçok solcu grup hükümeti çocukların gençliğini çalmakla suçluyor ama çocuğun yazdığı notta içindeki yaşama isteğinin bittiği gayet net. Özellikle birşey dikkatimi çekti çocuğun intihar notuna başlangıç sözcükleri aynı Mehmet Pişkinin cümleleri ile nerdeyse aynı bence bu tip olayların dillendirilmemesi ve hükümetin gençlerin ve milletin deşarj olması için daha fazla gayret göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bir genç oyun oynamak istesen pc/ telefon fiyatları uçmuş müzeler,sinema fiyatları pahalanmış çalışıp para kazansa iş yok girişimci olmak istese vergiler fazla geliyor üstelik hiçbir banka kredi vermiyor. Bence devletimizin milletimizin ailemizin bize veya bizim onlara daha çok değer vermemiz gerektiğini düşünüyorum.
- 24-09-2020, 12:03:53Ya bak böyle konular açmayın sonra yobazlar toplanıyor biz bir şey diyince hemen banlaniyoruz10 kişi bunu beğendi.
- 24-09-2020, 12:07:01Konu sorun yaratıcak ise moderatörler silebilir ama ben sadece gümdeme dair bir olayda fikrimi BelirttimMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-09-2020, 12:11:091 can 1 candırVeyselEnezoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-09-2020, 12:11:14Üyeliği durdurulduGençleri düşününen kim ? Ekonomi batmış,iş imkanı yok,dolar fırlamış,vergiler en üst düzey,her şey pahalı.
Uzaktan eğitim yapıyorlar öğrencinin bilgisayarı yok,evinde interneti yok.Kanımızın en hızlı aktığı zamanlarda hiçbir imkanımız yokken gençler ne yapsın.
Ama bizi bu hale götürenler altın musluklardan su içiyor.
Onbinlerce sebep sayarım buraya ama ülkenin yarısı halen bu rezalet durumu gördükleri halde karşı çıkmıyorlar.Sorsan yine aynı partiye oy verirler.
Bir TÜRK genci olarak hakkımı helal etmiyorum bu duruma getirenlere ve getirmesi için destek verenlere. - 24-09-2020, 12:11:58Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Eğer o 1 kişi senin kardeşin olsaydı böyle mi derdin yoksa benim kardeşimin intihar etmesine yardımcı olan kişiler kim diye mi sorgulardın !?VeyselEnezoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
