Anket Hangi Tablo Daha Gerçekçi
Toplam Katılımcı Sayısı: 196
Hangi Tablo Daha Gerçekçi
Sağlik Bakanlığı
%31,63 (62 Oy)
Mustafa Adı Güzelin Tablosu
%68,37 (134 Oy)
  • 10-09-2020, 11:58:02
    #46
    1) Hükümeti korumak için siyasi saplantıları yüzünden beynini kullanmayan bir grup var. Adamlar sağlık bakanlığının verileri doğru diyebilecek kadar akıl ve mantıkla ilişkilerini kapatmışlar. Ben sağlık bakanının yalan söylediğine ve yalancı çoban olmaktan hiç memnun olmadığını düşünüyorum ama iktidarın çıkarları için zorla Bakana yalan söyledildiğine eminim.

    2) Vaka sayıları 4 binlerdeyken çevrede bir tane covidli görmüyorduk. Şimdi akrabalarımızda komşularımızda covid çıkmaya başladı ama vaka sayıları 1500 lerde. Yersen.

    3) Nisan Mayısta peak noktada hastanelerde sıkıntı yaşanmamıştı. Hasta olanlar önlem amaçlı yatırılıyordu. Şimdi hastalara evde kendi kendini karantinaya al solunum sıkıntısı yaşamazsan hastaneye alamayız diyorlar.

    4) Güneydoğu illeri, Ankara ve Kayseri yıkılıyor. Tek bir ilde Sağlık Bakanlığının verilerinden daha fazla vaka olduğu kesin. Ama turizm ve ekonomi yüzünden saklanıyor.

    5) Bazı vicdansızlar bu gerçeğe daha yakın istatistikleri Halk Tv yayınlıyor diye itibarsızlaştırmaya çalışmış. Senin iktidarın bütün basını satın aldığı için elbette muhalif görüşler sadece muhalif kanallarda yayınlanabilir. Yoksa diğer kanallar iktidarın yalancısıdır zaten, iktidarın söylediğinin dışında bir şey yayınlayamaz.

    6) Neymiş doktorun açıkladığı rakamlar küsüratsızmış. Adam tahmini verileri açıklıyor kesin verileri değil. Bu doktorun açıkladığı verilerin küsüratsız olmasından şüphe duyan çok akıllılar Bakanın açıkladığı sahte istatistiklerde 1 hafta boyunca yeni vaka ölüm oranının %2,1 de sabit kaldığını unutuyorlar. Acaba kim uydurma istatistikler yayınlıyor sabit algoritmalar ile? Ayrıca bu iktidarın yayınladığı hiç bir istatistiki veriye inanılmaz. Hem de hiç birine. Ne enflasyon, ne büyüme hepsini kitabına uydurup yayınlıyorlar.

    7) Devlet ve iktidar gerçek rakamları yayınlamadığı için vatandaş da işi cidddiye almıyor. Çok da normal. İktidar tehlikeyi saklayıp kendi bekaası için tüm sorumluluğu vatandaşa atarsa, vatandaş da işi ciddiye almaz ve virüs yayılmaya devam eder. Devletin ciddiye almadığı virüsü vatandaş niye ciddiye alsın?
  • 10-09-2020, 12:10:13
    #47
    Kırmızı baya ürkütücüymüş. boşverin biz bakanımıza inanalım
  • 10-09-2020, 12:13:18
    #48
    Bakalım daha ne kadar saklayacaklar gerçek verileri. Ben gerçek verilerden çok ne kadar saklanacagini merak ediyorum 😁
  • 10-09-2020, 13:56:57
    #49
    O kadar var mıdır bilmem ama günlük 10bin vaka olduğunu düşünüyorum. Konustugum doktor arkadaşlarım sözlerine bakarak.
  • 10-09-2020, 17:18:18
    #50
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Her şey yalan. Tek gerçek büyük bir oyunun içindeyiz.
  • 10-09-2020, 18:20:01
    #51
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    ben ikisinin ortası diyorum
  • 10-09-2020, 21:00:12
    #52
    Seçim sonuçlarını istedikleri taraftan paylaşmaya başlayan AA ile Cihan haber ajansı gibi olmuşlar, ikisinin ortalamasını alalım en temizi
  • 11-09-2020, 02:37:24
    #53
    yahu doktor kendi ağzı ile tahmini veriler diyor ? neyin tahmini ? bu tahmin ile olabilecek bir değer mi ? bakanlığın açıkladığı doğru değil bu kendine doktor diyen Mustafa Adı Güzeli'n acikladiği ise tam bir saçmalık.
  • 11-09-2020, 03:54:56
    #54
    Revilationer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Halk TVye paylaşmış hocam şaşırmadık
    2 Ay öncesinde kanalda 4 işlem öğreniyorlardı ilerlemişler
    Kafa karışıklığı olmasın diye rakamları aşağı yuvarlamışlar hocam
    - Herkes ekmeğinin peşinde, Allah sonumuzu hayretsin ...