Arkadaşlar burada ben abimi parayla kıyaslamıyorum. Yazıyı tam okumadan saçma yorum yapanlar var. Bir tamirci görebilirdi yazıyorum.
Arabanın bir tane borusu sökülmüş onu takınca zaten motor kendini gösterdi önceden yapmış araba bu harareti siz hala diyorsunuz ki o senin abin bende biliyorum abim olduğunu ama dikkatsizlik ihmal var burada.
Size de dikkat edin diyorum araba alınca ama hemen kötülemeler aile hakkında hikayeler yazıyorsunuz.
Babanda olsa güvenme sözünün değerini anladım.
54
●2.066
- 15-08-2020, 10:50:1791 Modelden ne gibi beklentin vardı bilmiyorum ama bunlar başına gelebilecek şeyler.
- 15-08-2020, 10:52:09Bu kadar art niyetli olunmaz. 3 4 bin TL için abi satılmaz. Bir abi olarak söylüyorum insan kardeşini zor durumda bırakmak istemez. Kökü başı bi conta yanmış. Benim arkadaşım rx8 aracımın contasini yaktı 18 bin TL zarar ettim araçtan bir şey demedim. Ayıptır.
- 15-08-2020, 10:54:01Abiniz kaportacı motorcu değil. Bu yüzden kendisi sadece kaportanın durumuna çürüğü var mı yok mu ona bakmıştır. Eski model arabalarda motor sorunu olması problem değil onlar çözülür ancak araç kaportada olan çürüklere sorun bulunmaz büyük problem çıkartır.Bu yüzden abinize çok fazla yüklenmemenizi öneririm.