En sonunda açılışı iptal edicem o olacak.
Bu kadar basit bir işlem nasıl hala yapılamaz anlayamıyorum, bu kadar iş bilmez adam nasıl bir araya getirilebilir anlamıyorum.
Serüven başlıyor, iyi okumalar.
İkametgah adresimden farklı olacak şekilde şirket açılışı başlattım. Şirket açılışı yapıldı ve vergi levham çıktı. A! oda ne vergi levham da iş yeri adresim değil ikametgah adresim yazıyor. (Hata 1)
Neyse adres değişikliği için dilekçe verdik, adres değişti ve yeni vergi levham gönderildi. A! oda ne vergi levhama kapı numarası yanlış yazılmış! (Hata 2)
Neyse adresi düzelttirelim... Düzelttik bitti.
Sıra yoklama serüveninde;
- Geldik yoktunuz... denmiş kapımın fotoğrafı çekilmiş ama yukarı çıkma tenezzülünde bulunulmamış. (Hata 3)
- Tekrar yoklama talebinde bulunduk. Benim adres Sultangazi'de adamların gittiği adres Mecidiyeköy'de? Üstüne üstlük adreste yokum diye yok yazıp kapatmışlar fişi. (Hata 4)
- Vergi dairesine bildirdik, düzelttiler. Yoklama günü geldi... bekliyorum adamlar gelecek diye. Akşam oldu gelen giden yok. Girdim vergi dairesi sistemine A oda ne yine yok yazılmışım? Çünkü yine mecidiyeköye gitmişler
(Hata 5) - Yine bildirdik, düzelttiler... Adresime geldiler yoklamayı yaptık. Bir dakika... durun... yoklamada adres hatalı... Adama vergi levhamı gösteriyorum, adres no:3 yazıyor ama adam diyorki bana no:2 iletildi (no:2 ilk başta yazdıkları yanlış adres.) (Hata 6)
- Yine bildirdik... yine yoklama talebi oluşturuldu. Sıcaktan geberiyor bir yandan limonatımı içerken yoklamaya gelecek arkadaşları bekliyorum... yine kimse yok. Niye mi? Çünkü onlar yine mecidiyeköye gitmişler
(Hata 7)- Yine bildirdik... geçen hafta... Gelecekler. Yemin ederim ki size yine mecidiyeköyden mesaj geldi ve yine oraya gidecekler yarın... (Hata 8)
Hemen hemen 2 ay olacak ve ben hala şirketimi açamadım.
Yemin ederim ki o kadar daraldım oturup çocuk gibi sinirden ağlayacağım. Nasıl olur!!!!!!!!! nasıl olur da göz göre göre hala aynı hataya devam ederler.
Tamam düzelttik dediler tam 5 defadır yanlış yapıyorlar ve her seferinde düzelttik dediler!!!!!!!!!!
Çıldıracağım, hayattan, işten, girişimcilikten soğuttular beni.
Uzun lafın kısası tam 5 defa yanlış adrese yoklamaya gittiler. Üzerine basa basa yanlışlarını belirtmemize rağmen.