Koskoca Vergi Dairesi Benimle Dalga Geçiyor
18
●637
- 25-06-2020, 18:05:37Hani saçma sapan şeylere CİMER öneriyorlar ya. İşte CİMER'e yazılmazı gereken bir konu. Cumhurbaşkanlığından konu ile ilgili bilgi istendiğinde sizi cep telefonunuzdan bulup, yarım saatte gelir yoklamayı bitirirler ve yoklama yapıldı diye cumhurbaşkanlığına yanıt yazarlar))) Bu işler memur zihniyetinden kaynaklanıyor. Yapılan hatalar yüzünden hiç bir memur ciddi bir ceza ödemiyor ve kimse işini kaybetmiyor. O zaman adam neden hata yapmamak için uğraşsın ki? )))
- 25-06-2020, 18:21:16blap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleBir insanın bu tarz saçma hatalar yapmaması ve işine saygı duyması için cezaya ihtiyaç bulunmuyor hocam.digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşine saygısı olan, ahlakı olan, insan olan işini de iyi yapar zaten. Ona emanet edilen şey bu devletin bir kolu... - 25-06-2020, 19:44:30Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Allah sabırlık versin.
- 25-06-2020, 22:53:37Bu seferde doğru yere giderler.BUYRAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocam bir yerde yanlışlık var ama... Galiba iğne deliği konusunda hata yapıyor olabilirsiniz. Allah size sabır versin. Umarım en kısa zamanda şirketinizi sorunsuz şekilde açarsınız.
- 26-06-2020, 16:01:21bu seferde asıl adrese giderlerdijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
