• 10-06-2020, 18:52:25
    #10
    TornadoDAYI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam keşke full yazılımdan ilerleseydiniz.
    1 2 sene once yazilim bilgim pek yoktu kilit ekrani uygulamam tutmuştu o sekilde para kazaniyordum. Oyun üzerine yogunlasmak icin farkli pc den hesap actim yine kapattilar. Mailin sonuna da farkli hesaplar acmaya calismayin diye belirtmislerdi😂 kapanmadan yeni hesap açabilirdim de hevesim kırılmıştı yaklasik 2 3 ay kodladigim uygulamalar çöp olmuştu.

    dexterbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Belkide oturdugun yerden kazanma fikrini elemelisin.
    Hocam valla 1 sene daha okulum var dersler zor oldugu icin ve okulla iş çakıştığı icin hem okuyup hem calisamadim. Yazlari calisma firsatim oluyor ama simdide 1 aylik stajim var ondan sonra bir yere girmeyi düşünüyorum 2 ay.
  • 10-06-2020, 18:56:19
    #11
    Öncelikle bu başarısızlık şartlanmasını yenmen gerek hocam.

    Bilinçaltında bu olduğu sürece en ufak sorunda vazgeçme eğilimine girersin. Bu da psikolojik olarak yıpratıcı olur. Geçmişi geçmişte bırakıp, her denediğin iş için yeni bir sayfa açmanı tavsiye ederim.
  • 10-06-2020, 18:59:09
    #12
    Bu şey değil mi ya ? Ben.. bazen en iyisi sanayide çalışmak diyorum, sonra kendimi yine başka bir işin içinde buluyorum
  • 10-06-2020, 18:59:30
    #13
    Başarısız Olduğun İçin Sukretmen Gerek Hocam , Çünkü Tecrübe Kazanmış Oldun Artık Tecrübelisin Nerde Ne yapacağını bilme yetisindesin , binlerce para kazanmaktansa bu daha iyi
  • 10-06-2020, 19:00:34
    #14
    Neredeyse denediğiniz tüm girişimler kolay yoldan gelir getirici kategorilerde, bu kategorilerde başarısız olmak çok olağan bir durum.
  • 10-06-2020, 19:05:33
    #15
    Okuduğun bölümden öğrendiklerinle bir şeyler neden denemiyorsun? Mesela freelance yazılımlar geliştirebilirsin.
  • 10-06-2020, 19:31:20
    #16
    Tamamen kader kısmet hocam.

    Senelerce evde boş boş oturdum pc başında. Millet zamanında c/p ile siteler yapıp adsense ile köşeyi dönerken ben adsl faturamı zor ödüyordum. Kısmet değilse ne kadar boş vaktinde olsa olmuyor yapamıyorsun. Ha benim hatam mı yoksa yiyecek ekmeğim mi yokmuş orasını bilemem. Ama sabrettim şükür şimdi işlerim iyi gidiyor. Hiç bilmediğim bir işi (cache) birine yaptırıp beğenmeyince ben daha iyisini yaparım dedim ve çok şükür 1 senedir forumda cache hizmeti veriyorum. Eğer dur birde ben yaptırayım sitemi dememiş olsaydım şu anda ne yapıyordum bilmiyorum. Şimdi de teknik servisçilere wp mu kuruyorum oradan da gelir elde ediyorum.
  • 10-06-2020, 19:35:59
    #17
    LondonBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle bu başarısızlık şartlanmasını yenmen gerek hocam.

    Bilinçaltında bu olduğu sürece en ufak sorunda vazgeçme eğilimine girersin. Bu da psikolojik olarak yıpratıcı olur. Geçmişi geçmişte bırakıp, her denediğin iş için yeni bir sayfa açmanı tavsiye ederim.
    Degerli yorumunuza minnettarım cok teşekkür ederim. 🙏

    Victionx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu şey değil mi ya ? Ben.. bazen en iyisi sanayide çalışmak diyorum, sonra kendimi yine başka bir işin içinde buluyorum
    😂 benimde stajimdan sonra lokantaya girip çalışmak 😂😂

    fkndmr1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Başarısız Olduğun İçin Sukretmen Gerek Hocam , Çünkü Tecrübe Kazanmış Oldun Artık Tecrübelisin Nerde Ne yapacağını bilme yetisindesin , binlerce para kazanmaktansa bu daha iyi
    Cok şükür hocam Allah'a 1 kurus dahi kazanmasam hep şükrediyorum. Vakit ayirip yazdiginiz degerli yorum icin de cok tesekkur ederim.

    Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Neredeyse denediğiniz tüm girişimler kolay yoldan gelir getirici kategorilerde, bu kategorilerde başarısız olmak çok olağan bir durum.
    Evet hocam elimden bunlar geldi, insallah farkli konularda emek vererek ilerleyeceğim 🙏

    Looker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Okuduğun bölümden öğrendiklerinle bir şeyler neden denemiyorsun? Mesela freelance yazılımlar geliştirebilirsin.
    Aklimda var hocam bir cok udemy kursu da aldim, veya ücretsiz faydalandim kendimi daha da gelistirmem lazim freelancer basit isler yerine guzel bir sektörde yazilim geliştirmeyi düşünüyorum.
  • 10-06-2020, 20:01:17
    #18
    Gencoglan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar değerli insanlar, bu şekilde açılan belki 548425. konudur ama bende ufak bir içimi dökmek istiyorum zamanınızı çalıyorum affedin.
    Bilgisayar mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim.
    ** 5 sene önce haber siteleri yapıp News'e kaydedip para kazanmaya çalıştım olmadı.
    ** Spam yerine özgün bilgimin olduğu sektörlerde site açtım olmadı.
    ** 1 sene önce android oyun işine girdim her şey güzel gidiyordu günlük 30 40 TL kazanıyordum ki gönderdiğim antivirüs proğramında privacy policy olmadığından 3 defa ihlal yedim hesap kapandı tüm uygulamalarım gitti.
    ** Dedim zor yolları deniyorum kolay yoldan kimse para kazanamaz ama deneyelim dedim IVR işine girdim bu sefer kafamda onlarca soru oldu haram helal para vs. devam ettim biraz ama sonra ads hesabım ödeme yönteminden kapandı ya da siteler tib yedi (domain de host da yabancı firmalardandı)
    ** İnstagramda ürün satayım 60TL faturalandırmalı hesaplarla bir süre reklam çıkarım sonra kendi cebimden veririm dedim (gelirim olmadıgı için gidere para veremedim) hesaplar checkpointe düşüyor belki 100 lerce yöntem denedim emülatörlerle, vds lerle banka olarak Vakıf Akbank Ziraat vs denememe rağmen reklam çıkınca reklam hesabı kapatılmaya başladı
    ** PinterestMax ı Amojunn hocamız ücretsiz yapınca oturdum tüm günümü verip videoları izledim herşeyi aynı şekilde uyguladım pin arası 20 dk günde 50 pin olacak şekilde ama sonuç Shadow Ban , yeni açtıklarımda direk shadow a düşüyor.
    ** İnstagram kapanan hesapları açma işine gireyim dedim işini ehli ile yapanlardan yardım istedim tabi haklı olarak ekmek yedikleri yerden bilgi veremediler Client support işine girdim bir arkadaş sayesinde ama hesaplar açılmamaya başladı o da patladı.

    Evet son 5 senedir bunlarla uğraştım para kazanamadım. Bu sıralar da babam işsiz eve destek olmak istiyorum malesef ne yapsam olmuyor, bazen üstümde nazar ya da büyü var diye düşüyorum. Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. Okuyanlara teşekkür ederim, boş konu biraz özür dilerim.
    Vaktin ve bütçen müsaitse letgo dan sahibinden den diğer satış platformlarından satabilirsin

    https://www.r10.net/satis-ortakligi/...ilacaktir.html