LondonBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bu başarısızlık şartlanmasını yenmen gerek hocam.

Bilinçaltında bu olduğu sürece en ufak sorunda vazgeçme eğilimine girersin. Bu da psikolojik olarak yıpratıcı olur. Geçmişi geçmişte bırakıp, her denediğin iş için yeni bir sayfa açmanı tavsiye ederim.
Degerli yorumunuza minnettarım cok teşekkür ederim. 🙏

Victionx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu şey değil mi ya ? Ben.. bazen en iyisi sanayide çalışmak diyorum, sonra kendimi yine başka bir işin içinde buluyorum
😂 benimde stajimdan sonra lokantaya girip çalışmak 😂😂

fkndmr1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarısız Olduğun İçin Sukretmen Gerek Hocam , Çünkü Tecrübe Kazanmış Oldun Artık Tecrübelisin Nerde Ne yapacağını bilme yetisindesin , binlerce para kazanmaktansa bu daha iyi
Cok şükür hocam Allah'a 1 kurus dahi kazanmasam hep şükrediyorum. Vakit ayirip yazdiginiz degerli yorum icin de cok tesekkur ederim.

Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neredeyse denediğiniz tüm girişimler kolay yoldan gelir getirici kategorilerde, bu kategorilerde başarısız olmak çok olağan bir durum.
Evet hocam elimden bunlar geldi, insallah farkli konularda emek vererek ilerleyeceğim 🙏

Looker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okuduğun bölümden öğrendiklerinle bir şeyler neden denemiyorsun? Mesela freelance yazılımlar geliştirebilirsin.
Aklimda var hocam bir cok udemy kursu da aldim, veya ücretsiz faydalandim kendimi daha da gelistirmem lazim freelancer basit isler yerine guzel bir sektörde yazilim geliştirmeyi düşünüyorum.