Riot Games'de çalışan var mı?
14
●392
- 25-05-2020, 16:40:59Üyeliği durdurulduYa hepsi palavra, kara alistar hesabım kilitlendi aynı soruları sordular sanki hesap çalındı gibi neyse yanıtladım açıldı, euw serverdeydim İngilizce destek ekibi açmıştı. TR aktardım 1 hafta sonra kilitlendi Türk destek ekibine aynı bilgileri gönderdim ve dedikleri şey maalesef hesabını açamıyorum bilgiler doğru değil. Şaka gibi.
- 25-05-2020, 16:42:13Yapmışsınız bir hata ve hesabını başkaları almış satmış. üstünden seneler geçmiş. Kim bilir kimin elin'de , belki'de konuyla alakasız birine satıldı. Senin o hesapla alakan bile yok artık daha neyin peşine düştünüz ?
Uyuz oluyorum böyle insanlara 6 sene önce aklın neredeydi o zaman alamadıysan zaten o üyelik gitmiş artık , artık üstünden zaman geçmiş alma şansın hiç yok.
Çalışan biri olsa sana sorgusuz sualsiz hesabı vereceğini mi zannediyorsun. - 25-05-2020, 16:45:58uyuz oluyorsanız cevap yazmayın bi zahmet. benim de çok umrumda değil hesap yeni hesabım var zaten, ilk hesabım olduğu için ve para yatırdığım için bir miktar kıymeti vardı. Off-topic konusu bu yüzden var. merak ettiğim bir konuyu açarım karışma yetkiniz var mı?ben de sizin gibilere uyuz oluyorum. nerede konuyla alakasız birşeyler var, akıl verenler var hop damlıyor. hoşuna gitmediyse cevap yazmak zorunda değilsin 👍🏻kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-05-2020, 17:17:45Akıl almak için yazmadıysan ne için yazdın ? 10 Sene boyunca oyun yöneten biri olarak bu konu'da benden daha iyi akıl verecek insan çok fazla bulabileceğini zannetmiyorum.Rawkus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabı açtığın tarihi bilmiyorsun. yatırdığın parayı bilgileri kısaca hiç bir b.k bilmiyorsun. Tam olarak ne biliyorsun ?
Hesabın senin olduğunu ispat edecek hiç bir şey yok. Belki'de hesabı gidip başkasına sattın geri almaya çalışıyorsun ? İp dediğin şey internetin gidince değişen bir şey , 6 sene boyuna statik ip kullandığını'da zannetmiyorum. ve hiç bir oyun senelerce geçmişin verisini tutmaz oda ayrı konu.
Ayrıca o karaktere senden başka arkadaşın girmedi mi ? eminim ki başkaları'da girmiştir. Ki çalan kişi ve çevresi senden daha çok girmiştir 6 senede. İp adresi charın senin olduğunu mu ispat ediyor ?
Sen charı açtığın ve ilk girdiğin tarihi bile bilmiyorsun daha.
Sonuç olarak bu kadar olumsuzluk varken o hesabı geri almayı ümit etmeyin. Çalan kişiler başkalarına satarlar şuanda o hesap muhtemelen bir başkasın'da adam para verip'de almıştır. - 25-05-2020, 17:20:29kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hesabın çalındığı gün hesabı dondurdum. dediğiniz şekilde ilerlemedi olaylar. dediğim gibi uyuz oluyorsanız cevap yazmayın lütfen
Hesabın senin olduğunu ispat edecek hiç bir şey yok. Belki'de hesabı gidip başkasına sattın geri almaya çalışıyorsun ? İp dediğin şey internetin gidince değişen bir şey , 6 sene boyuna statik ip kullandığını'da zannetmiyorum. ve hiç bir oyun senelerce geçmişin verisini tutmaz oda ayrı konu.
hesabın çalındığı gün hesabı dondurdum. dediğiniz şekilde ilerlemedi olaylar. dediğim gibi uyuz oluyorsanız cevap yazmayın lütfen