uyuz oluyorsanız cevap yazmayın bi zahmet. benim de çok umrumda değil hesap yeni hesabım var zaten, ilk hesabım olduğu için ve para yatırdığım için bir miktar kıymeti vardı. Off-topic konusu bu yüzden var. merak ettiğim bir konuyu açarım karışma yetkiniz var mı?ben de sizin gibilere uyuz oluyorum. nerede konuyla alakasız birşeyler var, akıl verenler var hop damlıyor. hoşuna gitmediyse cevap yazmak zorunda değilsin 👍🏻
Akıl almak için yazmadıysan ne için yazdın ? 10 Sene boyunca oyun yöneten biri olarak bu konu'da benden daha iyi akıl verecek insan çok fazla bulabileceğini zannetmiyorum.
Hesabı açtığın tarihi bilmiyorsun. yatırdığın parayı bilgileri kısaca hiç bir b.k bilmiyorsun. Tam olarak ne biliyorsun ?

Hesabın senin olduğunu ispat edecek hiç bir şey yok. Belki'de hesabı gidip başkasına sattın geri almaya çalışıyorsun ? İp dediğin şey internetin gidince değişen bir şey , 6 sene boyuna statik ip kullandığını'da zannetmiyorum. ve hiç bir oyun senelerce geçmişin verisini tutmaz oda ayrı konu.
Ayrıca o karaktere senden başka arkadaşın girmedi mi ? eminim ki başkaları'da girmiştir. Ki çalan kişi ve çevresi senden daha çok girmiştir 6 senede. İp adresi charın senin olduğunu mu ispat ediyor ?

Sen charı açtığın ve ilk girdiğin tarihi bile bilmiyorsun daha.
Sonuç olarak bu kadar olumsuzluk varken o hesabı geri almayı ümit etmeyin. Çalan kişiler başkalarına satarlar şuanda o hesap muhtemelen bir başkasın'da adam para verip'de almıştır.