• 20-05-2020, 00:57:16
    #1
    Konuyu kilitleyebilir misiniz?
  • 20-05-2020, 00:58:52
    #2
    ben bugun sadece 10 tane açtım hocam bir sıkıntı yaşamadım iş bankası
  • 20-05-2020, 01:00:08
    #3
    Kişiliğin Diriliş Vakti
    Sınırlandırılması normal değil mi? https://www.r10.net/webmoney-paypal-paykasa-2co-paykwik-internet-bankacilik-islemleri/2182805-128179-sanal-kart-hizmetleri-128179-a.html

    999*2,5 TL = 2.497,5‬ Türk Lirası karşılığında, İş Bankası için sanal kart hakkınızdan feragat etmişsiniz.
  • 20-05-2020, 01:04:06
    #4
    eski müşterilere anlaştıgı donemden devaö yemi müşterilere yeni kurallar getirmiş olabilirler.
  • 20-05-2020, 01:14:00
    #5
    Hayrı aşır derecede herkes iş bankasının sanal kartını açıp kapatıgı için adamların sistemleri işi güçü bırakıp sanal kart açıp kapam ya durdu 1 aydır bu sorun devam ediyor inşallah bayramdan sonra bütün sorunlar bitecek
  • 20-05-2020, 01:17:36
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Bankayı haklı buldum, sizin açtığınız her sanal kart için bir numara ataması yapıyor, yıllarca yaptığınız işlemleri veritabanında saklamak zorunda kalıyor.

    Normal bir kullanıcı için 999 adet sanal kart bir ömür yeter de artar bile.

    Dip not: Enparada yıllık 10 adet limiti var
  • 20-05-2020, 01:32:05
    #7
    Bonus ile yılda 5 hak var bence İş Bankası fazlasıyla cömert davranmış
  • 20-05-2020, 01:34:21
    #8
    ibragah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İş Bankasından bir süre önce sanal kart açmaya çalıştığımda hata aldım. Müşteri hizmetlerini aradım ve durumla ilgili kayıt açtırdım. Kayıt incelendi ve aşağıdaki mail geldi. İş Bankasında Sanal kart açıp başına böyle bişi gelen veya bir süre sonra sanal kart açarken hata alan oldu mu? Olduya ve çözüm üreten varsa rica edi

    “Müşterilerimizin sanal kart üzerindeki limiti kendi insiyatiflerine göre yönetebiliyor olması sebebiyle, aynı gün içerisinde sanal kart iptali yapılarak tekrar sanal kart üretilmesi Bankamız tarafından sınırlandırılmıştır. Mevcut uygulamamız kapsamında, aynı gün içerisinde, aynı asıl karta bağlı yalnızca 1 adet sanal kart üretilebilmekte ve müşteri tüm kartları ile aynı gün içerisinde toplam 3 adet sanal kart üretebilmektedir. Bunun yanısıra, bir müşterinin toplamda üretebileceği sanal kart adedi 999 ile sınırlandırılmaktadır. İlgili kontrollerin uygulamaya alınmasının sebebi, sanal kart üretiminin ürünün asıl amacı dışında kullanımının önüne geçmek ve gereksinim dışında fazla sanal kart üretimi ile sistemin bloke edilmesinin önüne geçmektir.

    Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.”
    Banka haklı.
  • 20-05-2020, 01:43:32
    #9
    Fakir bir köylünün toprak sürdüğü öküzler*den biri ölmüş. Köylü ne yapacağını şaşırmış. Hiç istemeye istemeye şehirdeki huysuzluğuyla tanınan toprak ağasına gidip bir öküz alacak kadar para istemiş. Toprak ağası kırk dereden su getirmiş. En sonunda öküz parasını vermeye razı olmuş ama dünya kadar da şart koşmuş zavallı adamcağıza.
    “Öküzün parası ayrı, onu taksit taksit öde*yeceksin. Ama bu süre içinde benim de tarla*mı süreceksin, ağılıma akacaksın, harmanda yardım edeceksin. Yoksa çeker alırım elinden hayvanı” demiş. Köylü çaresiz kabul etmiş. Ağanın verdiği parayla bir öküz alıp işe koyulmuş. Lâkin bir yandan kendi işi, bir yandan ağanın işi derken canı çıkmış adamcağızın. Ağa da her fırsatta öküzün parasını köylünün başına kakar, olma*dık işler yıkarmış garibana.
    Gel zaman git zaman, öküz bu kadar ağır işe dayanamayıp ölmüş. Ama ağa eskisi gibi köylüye angarya işler yıkmaya devam etmek istemiş. Fakat köylünün sabrı çoktan taşmış. “Kusura bakma ağam,” demiş, “öküz öldü, ortaklık bozuldu.”