ibragah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş Bankasından bir süre önce sanal kart açmaya çalıştığımda hata aldım. Müşteri hizmetlerini aradım ve durumla ilgili kayıt açtırdım. Kayıt incelendi ve aşağıdaki mail geldi. İş Bankasında Sanal kart açıp başına böyle bişi gelen veya bir süre sonra sanal kart açarken hata alan oldu mu? Olduya ve çözüm üreten varsa rica edi

“Müşterilerimizin sanal kart üzerindeki limiti kendi insiyatiflerine göre yönetebiliyor olması sebebiyle, aynı gün içerisinde sanal kart iptali yapılarak tekrar sanal kart üretilmesi Bankamız tarafından sınırlandırılmıştır. Mevcut uygulamamız kapsamında, aynı gün içerisinde, aynı asıl karta bağlı yalnızca 1 adet sanal kart üretilebilmekte ve müşteri tüm kartları ile aynı gün içerisinde toplam 3 adet sanal kart üretebilmektedir. Bunun yanısıra, bir müşterinin toplamda üretebileceği sanal kart adedi 999 ile sınırlandırılmaktadır. İlgili kontrollerin uygulamaya alınmasının sebebi, sanal kart üretiminin ürünün asıl amacı dışında kullanımının önüne geçmek ve gereksinim dışında fazla sanal kart üretimi ile sistemin bloke edilmesinin önüne geçmektir.

Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.”
Banka haklı.