• 16-05-2020, 01:43:48
    #46
    tulpar1923 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Türk Telekom bütün gelen giden ipleri kayıt altına alıyor, daha açıkca devletin internet üzerinde, kontrol ve hakimiyet için okadar çok çalışması ve ödeneği var ki, isnetilse 2 saatte alırlar adamı.
    Burada bu şahsın iktidar partisi mensubu olan birisinin canını yakması lazım ki, süreç hızlı işlesin.
    Bunda 1 sene önce, bir kız arkadaşım sosyal medya hesabını phishing ile çaldırmış, savcılığa gidiyor, siz ip adresini bulun biz takibini başlatalım diyorlar
    İstenildiğinde bulunamayacak kimse yoktur ama dediğiniz gibi yüksek mevkideki kişilerin canı yanması lazım bu iş için. Yoksa üzerine düşülmüyor malesef. O yüzden adam elini sallaya sallaya d0landırmaya devam ediyor.
  • 16-05-2020, 01:46:41
    #47
    NobraN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İstenildiğinde bulunamayacak kimse yoktur ama dediğiniz gibi yüksek mevkideki kişilerin canı yanması lazım bu iş için. Yoksa üzerine düşülmüyor malesef. O yüzden adam elini sallaya sallaya d0landırmaya devam ediyor.
    Aynen öyle, tosunun bile bulunamadığı bir yerde, seyyit cirit atar.
  • 16-05-2020, 02:26:02
    #48
    whm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şahıs yakalanamadığı için herhangi bir sonuç alınması mümkün değil.
    Bu ödeme aldığı banka hesaplarına hem seyyit adına değil mi oradan ulaşılması dava yoluyla basit diye düşünüyorum
  • 16-05-2020, 02:28:18
    #49
    whm
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    furkanture adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu ödeme aldığı banka hesaplarına hem seyyit adına değil mi oradan ulaşılması dava yoluyla basit diye düşünüyorum
    Hocam sorun kimlik tespiti değil ,zaten 200'den fazla yakalama emri var hakkında ancak şahıs yakalanamadığı için ifadesi alınamıyor ifade alınamadan da ceza alamıyor yakalamasının infazı bekleniyor.
  • 27-09-2020, 11:34:08
    #50
    SABYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @whm; hocam artık sana sabit bir müşteri olarak sürekli gelir farklı isimler ile, daha sağlam tedbirler şart. Şuan konuyu okuyordur zaten
    Cevap yazdığınız kişi dolandırıcının ta kendisi zaten Hem de Seyit değil. Sadece Seyitin üzerine yıkmaya çalışan birisi. Seyitin bu kadar kapsamlı ************** yapmasına imkan yok. O 50-100 tl kovalıyor gördüğüm kadarıyla.