Maskesi gelmeyen var mı?
63
●1.126
- 08-05-2020, 22:57:41Aynen keyfimizden maskesiz dolaşıyoruz, yalan söylüyoruz. Hangi eczaneye gitsem maske daha gelmedi diyorlar neyin yalanını söyleyeceğiz. Dalga geçer gibi yorumlarınızı kendinize saklayın.SARI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-05-2020, 23:27:24Benzer konuya yazmıştım bira daha yazayım33 ten fazla e devlet başvurusu, 18 kere PTT başvurusu ve gelen 0, sağlık bakanlığı hattını aradım hayat eve sığar uygulamasindan talep.edebilirsiniz dedi, talep.ettim maske hakkınız yok dedi. Ve ben bu süreçte rahatsızlığım dolayısıyla yaklaşık 20 kere pandemi Hastanesi'nde muayene ve görüntüleme yaptırdım. Durumumu artık anlatınca sağlık bakanlığı dediki belediyeden isteyin. SSK li.olunca şirket veriyor dedi. Ben başvuru yaptığımda 2 günlük kural.yoktu. şirket kapalı.herkes home.ofis çalışıyor. Yani sevgili devletim bana salgın başladığında. Beri bir adet maskeyi bile.ulastiramadi a.maliyeti 18 kuruş olan maskeyi 1 TL den satmak ici. Uğraşıyor. O da 50 adetmis. Onu da alamadım maddi durum.yuzunden bugün bilen bilir Cerrahpaşa Hastanesi'nde mr çekildim. Her taraf Corona hastası ve ben maskesiz sadece kolonya ile işimi gördüm. İletişim hattına eğer bana bir şey olursa sorumlusu sizsiniz diye de şikayet açtırdım. 3 gün oldu hicbirsey yok. Yani be ce re me di ler.
TC kimlim.ile abartmadan söylüyorum 21 eczane gezdim veremiyorum sistem açmıyor dedi.
TC kimlim.ile abartmadan söylüyorum 21 eczane gezdim.sistem açmıyor dedi.
Yalan söylüyor diyen arkadaşlar, bunun yalanı olmaz sağlık bu ve ben evde 1 yaşında kız çocuk.babasiyim. her hastane ziyareti sonrası yaşadıklarımı.tahmin edemezsiniz. Sırf muhalefet olmak icin bilip bilmeden Çamur atmayin - 08-05-2020, 23:37:34Üyeliği durdurulduAçtığım konuya bakmanızı öneririm 3 Aile ferdi olarak, defalarca başcuru yapmamıza rağmen ne sms geldi ne de maske.
Başvuyu pttavm ve edevlet üzerinden yaptık.Bunların üstüne dedilerki eczaneye gidin tc ile alın gittik 3 5 eczane dolaştık yok.
O yüzden yandaşlık yapmayın, ben maskem yok diye markete giremedim, parasıyla alayım dedim onuda satmadılar.
Kendi milletinin ihtiyaçlarını karşılayamayanlar, yurtdışına maske göndererek yardım yapıyorlarmış.
O maskelerinde nereye gittiği belli oldu, gönderdiğiniz ülkeler maskeleri alıp pkk pyd ye gönderiyor.
Yazık diyorum başka bişey demiyorum. Bu kadar milletin hakkı elbet sorulacak. - 08-05-2020, 23:52:22ben öbür arkadaşla dalga geçmeye çalışmıştım ama anlamadınızHellscream adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
..bende bir kere aldım..sonunda becerebildiler kod vermeyi.uygulamadan aldım.
- 09-05-2020, 00:00:58Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bana hiç sms gelmedi ptt den kargoda gelmedi, hem e devletten hemde ptt'nin maske dağıtımında başvurmama rağmen. Eczaneye gittiğimde sigortalı çalışan olduğunuz için iş yerinden alabilirsiniz dediler işyerine sordum bizde de yok biz nerden alacağız dediler.
bide burda bile yazmışlar maske yok diye
..bende bir kere aldım..sonunda becerebildiler kod vermeyi.uygulamadan aldım.
