Benzer konuya yazmıştım bira daha yazayım33 ten fazla e devlet başvurusu, 18 kere PTT başvurusu ve gelen 0, sağlık bakanlığı hattını aradım hayat eve sığar uygulamasindan talep.edebilirsiniz dedi, talep.ettim maske hakkınız yok dedi. Ve ben bu süreçte rahatsızlığım dolayısıyla yaklaşık 20 kere pandemi Hastanesi'nde muayene ve görüntüleme yaptırdım. Durumumu artık anlatınca sağlık bakanlığı dediki belediyeden isteyin. SSK li.olunca şirket veriyor dedi. Ben başvuru yaptığımda 2 günlük kural.yoktu. şirket kapalı.herkes home.ofis çalışıyor. Yani sevgili devletim bana salgın başladığında. Beri bir adet maskeyi bile.ulastiramadi a.maliyeti 18 kuruş olan maskeyi 1 TL den satmak ici. Uğraşıyor. O da 50 adetmis. Onu da alamadım maddi durum.yuzunden bugün bilen bilir Cerrahpaşa Hastanesi'nde mr çekildim. Her taraf Corona hastası ve ben maskesiz sadece kolonya ile işimi gördüm. İletişim hattına eğer bana bir şey olursa sorumlusu sizsiniz diye de şikayet açtırdım. 3 gün oldu hicbirsey yok. Yani be ce re me di ler.

TC kimlim.ile abartmadan söylüyorum 21 eczane gezdim veremiyorum sistem açmıyor dedi.

TC kimlim.ile abartmadan söylüyorum 21 eczane gezdim.sistem açmıyor dedi.

Yalan söylüyor diyen arkadaşlar, bunun yalanı olmaz sağlık bu ve ben evde 1 yaşında kız çocuk.babasiyim. her hastane ziyareti sonrası yaşadıklarımı.tahmin edemezsiniz. Sırf muhalefet olmak icin bilip bilmeden Çamur atmayin