• 05-03-2020, 15:08:44
    #1
    Çocukları almaya okula gittim,yer olmadığından aracı sıfıra sıfır parkettim.Aracın içindeyim birşey olduğunda hemen aracı çekerim,keza zaten araçta telefonum yazılı.Arkadaki araca bi kadın geldi küt diye bi ses geldi arabasının bagaj kapağını benim araca çarptı baya sert çarptı.Sonra cama anahtarıyla kıracak gibi vuruyor.Dedim camı kıracaksınız napıyosunuz,anahtarla vurdum ondan öyle ses geldi,bagaj kapağınıda sertçe çaptınız farkındamısınız dedim.Sen kimsin senden mi öğrenicem işine bak canımı sıkma falan ağzımı açıp bi çift laf edemedim.Bu kişi bide öğretmen olucak.Arabadan inip karşılık versem suçlu olucam.Gün içinde trafikte bolca bu tarz sorunlar yaşıyorum.Geçenlerde de motosikletle giderken sokağa bi kadın şoför saptı silme geçti az kalsın vuracaktı,biraz daha geniş alsanız dedim yine kadın açtı ağzını yumdu gözünü,dedim uğraşılmaz kadındır haklı çıkamazsın devam ettim arkadan diğer arkadaşıma sataşmış.Tabi herkes bir değil arkadaş şeker hastası en son kadını kovalıyorduİnanın her seferinde nezaketimi bozmadan konuşmama rağmen ters tepki alıyorum.Erkeklerle trafikte tartışmamda hep tatlıya bağlanır ama kadınlar olunca bi kan beynime sıçrıyor.Kadın hakları diye diye tepemize çıktılar resmen.
  • 05-03-2020, 15:11:21
    #2
    Bazı kadınlar feministliği çok yanlış anlıyorlar. Kadınız diye her şeyde üstünüz sanıyorlar. (BAZILARI İÇİN DİYORUM.)
  • 05-03-2020, 15:13:21
    #3
    Yasa gereği bizden üstünler, öldürseler ses çıkarmayın suçlu olursunuz. Onlar da iyi alıştı ellerinden geleni yapıyorlar.
  • 05-03-2020, 15:13:49
    #4
    en ufak şeyde linçlenmekten korkup ağzımızı bile açamıyoruz haksızlıkla karşılaştığımızda. Bakınız örneği:
    ROT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bazı kadınlar feministliği çok yanlış anlıyorlar. Kadınız diye her şeyde üstünüz sanıyorlar. (BAZILARI İÇİN DİYORUM.)
  • 05-03-2020, 15:15:00
    #5
    Bence bu durumun kadın olmakla alakası yok. Saygı sevgi içerisinde konuşmak gerek. Bu tavrı kadında da gördüm erkekte de. Trafikte her çeşit insan var. Saygılı olmak önemli. Geçmiş olsun.
  • 05-03-2020, 15:16:10
    #6
    valla hocam tebrik ederim sizi sakin kalmayı başarmışsınız istanbul gibi bi yerde ne mümkün, trafikte hiç sakin kalamıyorum hep dua ediyorum Allahım sen koru diye gerçek anlamda söylüyorum ehliyet konusunda tekrar tekrar herkes gözden geçirilmeli kendimide katıyorum
  • 05-03-2020, 15:16:40
    #7
    Hocam kadın erkekten her zaman bir adım durmalı bunu sosyalist fikirli insanlar bu hale getirdi.

    Bunu ben buraya biraz bir şey yazarım ban cezası sayılır ama kısaca şunu demek istiyorum

    bir erkek dinen 4 kadınla evlenebilir ( manevi ve maddi durumu varsa )

    ama bir kadın dört erkekle evlenemez

    gerisini yazmak istemiyorum ban cezası sayılır


    bu söylediğimden yola çıkarak kadının her zaman 1 adım geride olması lazım her konuda

    ve kadınlara özel meslek grupları yapılmalı lazım yoksa ülkece durum sıkıntıya gidiyor
  • 05-03-2020, 15:17:08
    #8
    Sokağın ortasında bir kadın erkeğe bağırınca kadın haklıdır diye erkeğin üstüne yürürler. Erkek kadınla tartışsa erkek haksızdır diyip yine üstüne yürürler. Eşitlik vericem diyip işin suyunu çıkardılar.
  • 05-03-2020, 15:26:38
    #9
    Birkaç ay önce Denizli-Marmaris arası önüme bir kadın şoför denk geldi en az 4-5 ciddi kaza atlattı hepsinde de suç kendisindeydi. 1 saat civarı arkasındaydım tek şeritli yol olduğu için geçirmedi de, ne zaman burnumu sola çıkartsam önümü kapattı geçmeye de cesaret edemedim
    Çoğu erkekten daha iyi araç kullanan kadınlar var ama büyük bir çoğunluğu maalesef acemi ve en ufak bir hareketlerinin can kaybına yol açabileceğinin farkında değil.