Çocukları almaya okula gittim,yer olmadığından aracı sıfıra sıfır parkettim.Aracın içindeyim birşey olduğunda hemen aracı çekerim,keza zaten araçta telefonum yazılı.Arkadaki araca bi kadın geldi küt diye bi ses geldi arabasının bagaj kapağını benim araca çarptı baya sert çarptı.Sonra cama anahtarıyla kıracak gibi vuruyor.Dedim camı kıracaksınız napıyosunuz,anahtarla vurdum ondan öyle ses geldi,bagaj kapağınıda sertçe çaptınız farkındamısınız dedim.Sen kimsin senden mi öğrenicem işine bak canımı sıkma falan ağzımı açıp bi çift laf edemedim.Bu kişi bide öğretmen olucak.Arabadan inip karşılık versem suçlu olucam.Gün içinde trafikte bolca bu tarz sorunlar yaşıyorum.Geçenlerde de motosikletle giderken sokağa bi kadın şoför saptı silme geçti az kalsın vuracaktı,biraz daha geniş alsanız dedim yine kadın açtı ağzını yumdu gözünü,dedim uğraşılmaz kadındır haklı çıkamazsın devam ettim arkadan diğer arkadaşıma sataşmış.Tabi herkes bir değil arkadaş şeker hastası en son kadını kovalıyordu

İnanın her seferinde nezaketimi bozmadan konuşmama rağmen ters tepki alıyorum.Erkeklerle trafikte tartışmamda hep tatlıya bağlanır ama kadınlar olunca bi kan beynime sıçrıyor.Kadın hakları diye diye tepemize çıktılar resmen.