Dik durma korsesi kullanan var mı ?
11
●383
- 15-02-2020, 00:14:42Merhaba dostlar iş gereği günümün çoğu vaktini bilgisayar başında geçiriyorum bu yüzden de kambur rahatsızlığı baş göstermeye başlıyor artık. Bir yakınım dik durma korsesi önerdi kullanan var mı önerir misiniz ?
- 15-02-2020, 00:17:21Takipteyimmobiloyunhizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-02-2020, 00:25:06bilgisayar başında fazla vakit geçirdiğim için bende de kamburlaşma var doktora gittim bir kaç hareket listesi verdi korse falan kullanma kaslara çok zararı var dedi hocam
anlayacağınız en sağlam yol yine spordan geçiyor kolaya kaçayım derken daha fazla zarar görmeyin almayın sakın
- 15-02-2020, 01:19:25Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bu konuyla ilgili bir Türk girişimci böyle bir ürün geliştirdi. Adı Straight Bu cihazı sırt kısmına yerleştiriyorsunuz. Daha sonra mobil uygulamasını da indiriyorsunuz ve siz eğik durduğunuzda cihaz titreşim veriyor ve tekrardan doğruluyorsunuz. Aynı zamanda mobil uygulama üzerinden gün içerisinde ki dik duruşla ilgili davranışlarınızın analizini de görüyorsunuz böylelikle gelişiminizi de kolaylıkla takip edebiliyorsunuz. Aslında bir alışkanlık kazanmanın yolu onu düzenli ve istikrarlı bir şekilde yapmak olduğunu düşünüyorum. Bu ürünü hiç kullanmadım ancak dik duruş alışkanlığını çok kolay bir şekilde verebilir gibi geliyor. En kısa zamanda ben de alıp denemek istiyorum. Bizim gibi uzun süre bilgisayar başında kalan insanlar için dik durmak gerçekten hayati önem taşıyor.