Sanal Kumarın Götürdükleri - Bağımlılar İzlesin
13
●675
- 26-12-2019, 14:16:12Bende üni birde oynadım burs alıyordum kyk dan geri ödemeli. Tabi her zaman avansı - deydi bursun yattığı gece tümünü sanal bahise çekerdim o gece bitirirdim 1 ay boyunca borç alırdım cebimde hiç para olmazdı okula gitmedim. Gittiğim günde cebimde bir şeyler olsun diye arkadaştan borç alırdım okuldan gelir gelmez giderdim onuda iddiaya yatırırdım. Daha sonra üni bir bitince yazda köye gittim köyde ilk 1/2 hafta az az oynadım ondan sonra kendime yeni uğraşlar bulmam gerektiğini fark ettim çünkü tamamen beni borca sürükledi üni bir bitince 4 bin tl borcum vardı ailem bana gönderiyordu onuda kumara gönderiyordum. O gün bu gündür hala oynamam çok pis bir bağımlılık ve ben erken kurtuldum ve anlattığım bu şey sadece 4 ay gibi kısa bir sürede oldu. Yani siz siz olun asla şans oyunları oynamayın gereksiz vakit gereksiz para gider. Ve internette iş yapmayı öğrendim ondan sonra akmasada damlıyor derler ya o şekilde bende kazanmaya başladım tabi kendin kazandığın para kıymetli oluyor ve kanaat nedir öğreniyorsun. En büyük zenginlik kanaattir. Tabi herkes ister milyonluk olmayı ama çalışarak olabilirsin şans oyunlarıyla değil. Ben kıbrısta şuan okuyorum kumarhaneye bir gece gittim oynamadım fakat orada şunu çok iyi anlıyorsunuz kimse kumarda kazanmak için gitmiyor sadece o heyecanı yaşıyorlar
- 26-12-2019, 14:17:38Çok oynadım, Ortalama bir sene kendime hiç bakmadım, hiç bir kıyafet almadım, boğazıma yemedim. Varsa yoksa kumara yatırıyordum parayı, sonra bir gün kendimi silkeledim, ben bunu bırakıyorum dedim çok şükür o gün bügün bıraktım, ilgimi çekmiyor artık. Çok eskilerden web tasarımı, hacking vs. bilgisayar konularına çok hevesliydim, tekrar dönüş yaptım. Kendimi geliştirmeye çalıştım, geliştirdimde sanırım, yaklaşık 2 aydır 30 dan fazla adsense onayı aldım, hala da devam ediyorum çalışmalara. İnşallah oynayan herkes kurtulur bu pislikten. Varlık imhtihandır derler, kısa süreli o imtihanı geçemedim. Şimdi herşeyin değerini, kıymetini biliyorum.
- 26-12-2019, 14:23:31https://www.r10.net/off-topic/219951...a-katlama.html
Buradaki arkadaşların izlemesi gereken video.
Benzer durumların geçmiş borçlarını hala ödüyorum. Çok sıkıntılı bir şey. Uyuşturucu bırakmak daha kolay. - 26-12-2019, 14:24:34Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Anlayamadığım olay 50bin borcunu aileye söyleyip aileye ödetip daha sonra 40bin borç yapmak bu bağımlılık değil terbiyesizlik.
Uzak durulması veya kaybedilince üzülmeyecek bir parayla oynanması gerekir hatta sanal da değil gidip kıbrısta oynayın en azından o ortamı görürsünüz. - 26-12-2019, 14:31:05En kötüsü de kendinizin olmayan parayı gidip bu saçmalıklar ile saatler içerisinde kaybediyor olmanız. 50k TL para batırdım bu işte çok net ve para benim değil bankanın parasıydı. Parayı batırmanın ardından beyinden aşağı inen o sıcaklık esnasında bu 50k ile yatırım yapıp aydan aya ödesem neler olmazdı ki diyorsun. Eşe dosta borç, aileye borç, bankalara borç. Kredi kartı borcum bu olaydan yaklaşık 2 yıl sonra bitti. Hayatımın en boktan 2 yılıydı, intiharmış bilmem neymiş hepsini düşünüyorsun da en garip düşünce 3-5k daha bulsam belki katlarım düşüncesi oluyor o süreçte. O kadar garip ki saçma bir ruh haliyle gezinip duruyorsun, kazandığın her şeyi kumarda katlama düşüncesi hep kafanda var oluyor. Tavsiyem bağımlı olanlar şunu düşünsünler, kaybettiğiniz parayı bir işe yatırmış olsanız neler kazanırdınız ? Bu işe yatırdığınız parayı kaybederseniz ne kadar üzülürsünüz ? Girişimde kaybetmek kumarda kaybetmekten daha heyecanlıdır emin olabilirsiniz. Yaptım olmadı demek, oynadım kaybettim demekten daha gurur vericidir ve sizi utandırmaz.