En kötüsü de kendinizin olmayan parayı gidip bu saçmalıklar ile saatler içerisinde kaybediyor olmanız. 50k TL para batırdım bu işte çok net ve para benim değil bankanın parasıydı. Parayı batırmanın ardından beyinden aşağı inen o sıcaklık esnasında bu 50k ile yatırım yapıp aydan aya ödesem neler olmazdı ki diyorsun. Eşe dosta borç, aileye borç, bankalara borç. Kredi kartı borcum bu olaydan yaklaşık 2 yıl sonra bitti. Hayatımın en boktan 2 yılıydı, intiharmış bilmem neymiş hepsini düşünüyorsun da en garip düşünce 3-5k daha bulsam belki katlarım düşüncesi oluyor o süreçte. O kadar garip ki saçma bir ruh haliyle gezinip duruyorsun, kazandığın her şeyi kumarda katlama düşüncesi hep kafanda var oluyor. Tavsiyem bağımlı olanlar şunu düşünsünler, kaybettiğiniz parayı bir işe yatırmış olsanız neler kazanırdınız ? Bu işe yatırdığınız parayı kaybederseniz ne kadar üzülürsünüz ? Girişimde kaybetmek kumarda kaybetmekten daha heyecanlıdır emin olabilirsiniz. Yaptım olmadı demek, oynadım kaybettim demekten daha gurur vericidir ve sizi utandırmaz.