Merhaba arkadaşlar 2 gündür duvardan nefes alma sesi geliyor bazen banyoda bazende kendi odamda duyuyorum bu sesi evimiz dubleks sesin geldiği yerler üst kat banyo ve odalar.
Bu ses neyden geliyor olabilir fazla paranormal olaylara yormak istemiyorum konuyu tahminimce bir canlı var ama 2 gündür gelmesi biraz ürkütücü ve bir canlı varsa neden hiç hareket sesi gelmiyor sadece nefes alıp verme sesi geliyor?
Şuanda bile duyuyorum o sesi acaba itfaiyeye filanmı haber versem bir canlı varsa alsınlar hem o bu çileden kurtulsun hem ben tribe giriyorum evde.
15:32
-İyice ürkmeye başladım yukarıya ananemi çağırdım ve ses kesildi oda aşağıda kuran okuyormuş tam yukarı çıktığı gibi sesin kesilmesi felaket tribe soktu beni
15:55
Sesi kayıt altına aldım dinlemek isteyenler için
- https://dosya.co/vrwbxdfu6izj/WhatsA...5.50.mpeg.html
16:30
Ananem geri aşağı kata indi ve ses tekrar başladı bu bir tesadüfmü yoksa gerçekten bir şeylermi oluyor tedirgin oldum.
18:00
Ses şuanda yok ama ister istemez gerildim özellikle banyodaki havalandırma boşluğundan en çok ses geliyordu banyoya girerken gözüm hep orda ses yine gelecekmi diye pür dikkat dinliyorum.
Duvardan gelen garip sesler
68
●4.605
- 06-12-2019, 14:55:03Sesin geldiği yerlere vurun hocam eğer hareket varsa birşeyler olacaktır. Yani çarpıla da bilirsiniz bilemedim
- 06-12-2019, 14:56:01Muhtemelen su borularında bir kaçak olabilir. Hafif bir su kaçağının sesi tıpkı nefes sesi gibi oluyor. Evde suyu kesebilirseniz sorunun oradan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlayabilirsiniz.
- 06-12-2019, 14:58:26Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.O bölge 2 gündür fazla rüzgarlı olabilirmi.
YAni baca sesi yapıyorolabilirmi hocam
bide çatı katıysa dublekspis su tesisatının vakum yapmasını önleyen bi hava alma bacası vardır onun ucuna projör gibi bişey olur dolayısı ile kanalizasyondaki hava akışı projörde itme çekme etkisi yapıyor olabilir.
nefes olamaz insan kendi aldığı nefesi bile duymuyor zonuçta