Merhaba arkadaşlar 2 gündür duvardan nefes alma sesi geliyor bazen banyoda bazende kendi odamda duyuyorum bu sesi evimiz dubleks sesin geldiği yerler üst kat banyo ve odalar.
Bu ses neyden geliyor olabilir fazla paranormal olaylara yormak istemiyorum konuyu tahminimce bir canlı var ama 2 gündür gelmesi biraz ürkütücü ve bir canlı varsa neden hiç hareket sesi gelmiyor sadece nefes alıp verme sesi geliyor?
Şuanda bile duyuyorum o sesi acaba itfaiyeye filanmı haber versem bir canlı varsa alsınlar hem o bu çileden kurtulsun hem ben tribe giriyorum evde.

15:32
-İyice ürkmeye başladım yukarıya ananemi çağırdım ve ses kesildi oda aşağıda kuran okuyormuş tam yukarı çıktığı gibi sesin kesilmesi felaket tribe soktu beni

15:55
Sesi kayıt altına aldım dinlemek isteyenler için
- https://dosya.co/vrwbxdfu6izj/WhatsA...5.50.mpeg.html

16:30
Ananem geri aşağı kata indi ve ses tekrar başladı bu bir tesadüfmü yoksa gerçekten bir şeylermi oluyor tedirgin oldum.

18:00
Ses şuanda yok ama ister istemez gerildim özellikle banyodaki havalandırma boşluğundan en çok ses geliyordu banyoya girerken gözüm hep orda ses yine gelecekmi diye pür dikkat dinliyorum.