• 01-12-2019, 15:03:29
    #19
    Kıymetli arkadaşlar 2 pazaryerinde mağazam var süreçleri az çok biliyorum,
    kargoya verilmeyen ürünlerde de bazen kargo problemi oluyor şöyle ki;
    bu hafta yurtiçi kargo ve mng limit aşımı sebebiyle kargoları teslim bile almadı duyuru yapıldı.
    Sizin problem öyledir diyemem ama kargo teslim alamıyor da olabilir.

    Hatta mng 11.11 öncesi N11 ile anlaşmasını askıya aldı. Kargo firmaları süreçlere hazır değildi maalesef.
  • 01-12-2019, 15:34:11
    #20
    Merhaba, mesele havuzda parayı toparlayarak değerlendirmekti. İndirim adı altında insanları saf yerine koyan, olmayan indirimi varmış gibi gösteren ticaret anlayışı etik olmayan bir firmadan daha fazlasını bekleyerek kendinizi üzmeyin.
  • 01-12-2019, 17:06:37
    #21
    Kargoya verilmeme sebebi yüksek ihtimalle kargo firmalarının kargoyu kabul etmemesiyle alakalıdır. Hepsiburada da tonlarca satış yapan firma var. Hepsi anlaşıp kargoları geç yollayalim mi dediler sizce ? (Sadece Hepsiburada sattığı ürünlerde bu durumu yaşatmadı.)
    Bu kampanyalardan dolayı tüm kargo firmaları patladı. Kapasiteyi kaldiramadilar. İki tarafta mağduriyet yasadi. Hem firmalar hem musteriler.
  • 01-12-2019, 18:10:23
    #22
    Bir çok kargo firması limitini çoktan doldurdu. Kabul etmiyor kargo firmaları bu yüzden çıkarmıyorlar.
  • 01-12-2019, 18:44:20
    #23
    Kargocular o kadar yoğunlar ki bugün 2 tane kargom geldi şaşırdım bu ne pazar pazar hayırdır? dedim. Malum kampanya haftası belimizi büktü abi at gibi çalışıyoruz dedi çocukcağız. Pazar da mesai yapmışlar.
  • 01-12-2019, 18:58:47
    #24
    Türkiye'nin en berbat e-ticaret sitesi olma yolunda emin adımlarla devam ediyorlar
  • 01-12-2019, 19:12:00
    #25
    Bu kampanyalardan dolayı elbet kargolar geç gelecek. Normal siparişlerin kat ve kat üstüne sipariş verildi Çoğu kişi yıllık ihtiyacını karşıladı bu kampanyalarda. 15 TL'ye Çaykur Rize Turist çay aldık 1 KG. Bu fiyata normal zamanlarda bulmak mümkün mü ? Yağ , deterjan vs Trendyolda çok uyguna geldi.
    Hepsiburada adamlar kaç gün 1TL den ürün sattı 1 TL ye USB aldık , Cep telefonu aldık , 32 li Sofia Tuvalet kağıdı aldık , Colgate diş macunu aldık ve daha nice ürün.
    Aynı zamanda amazon.com.tr çok uygun fiyata Tefal tencere sattı . Değerlendirebilene çok iyi fırsat ayı oldu bu sene. Beklemesi tabi olacak herkes kampanya peşinde.

    Hepsiburada ve Trendyoldan Allah razı olsun. Gerçekten çok iyi kampanya yaptılar . Ürün alıp satabilecek imkanım olsa çok iyi de karım olurdu. Adamlar hem ürünlerin fiyatını indirdi hem de kupon kullanmaya izin verdi ayrıca Banka Kampanyasından da Puan geldi daha ne olsun...
  • 01-12-2019, 22:17:10
    #26
    hepsiburada ve trendyol dan 1 hafta önce aldığım ürünler kargoya verilmedi. N11 den aldığım 1 ürün ertesi gün elime ulaştı
  • 01-12-2019, 23:39:13
    #27
    Çok özür dileyerek söylüyorum ve gerçekten merak ediyorum bir insan tuvalet kağıdını neden internetten sipariş verir? Sokağa çıksanız eminim 5 en fazla 10 dakika yürüme mesafenizde bir yerlerde tuvalet kağıdı satan migros,carrefour,bim vs.market vardır. Oradan neden almıyorsunuz da internetten alıyorsunuz? (Büyük bir indirim varsa bir şey demiyorum, sorum indirim harici bütün alışverişlerini internetten yapanlara)