• 13-09-2019, 16:06:37
    #1
    Merhabalar.
    Son gelen güncellemelerle birlikte çoğu insan takip yöntemiyle sayfa kasamaz oldu.
    Denemelerim sayesinde instagram'ın bize dürüst olmadığını farkettim.

    Bir sayfamda 100 istek sonrası engel yerken diğer sayfamda +1000 istek gönderip artık yorulduğum için takip göndermeyi bırakıyorum.

    Peki bu sayılara etki eden sebepler nelerdi ?

    Kesin bilgi olmamakla beraber ;

    Sayfanızın takipçi sayısı

    Sayfanızda takip göndermek dışında yaptığınız işlemler ( gönderilere yorum yapmak - beğeni atmak - insanlara dm atmak - hikayeleri cevaplamak )

    Takip gönderdiğiniz hesapların konumu ( Eğer istek gönderdiğiniz hesapların çoğunluğu istanbulda yaşıyorsa instagram gönderilen isteklerin alakalı istekler olduğunu varsayıyor. Engele takılmamak için bir şehrin insanlarının toplandığı sayfadan istek kasmak daha mantıklı. )

    Gönderdiğiniz isteklerin size dönüş ve etkileşim oranı ( Örneğin 100 istek gönderdiniz ve gün içinde 40-50 tanesi size dönüş yaptıysa artık limitler sizin için yok demektir çünkü insanlar size dönüş yapıp etkileşime giriyor )


    Doğal yolla limitlerinizi yükseltme imkanınız yoksa bot hesaplarla bu limiti arttırın ; Örneğin elinizde 1000 bot hesap varsa 2 normal istek 1 bot hesaba istek şeklinde gidin ve bot hesaptaki isteği kabul edip etkileşime girin ( Bunu manuel şekilde yapmaya kalkmayın imkansız olur. Bunun için bir bot yazılması gerekiyor )

    Bu tecrübelerimden yola çıkarak sayfamda günlük +1000 istek gönderebiliyorum tam limiti bilmiyorum çünkü bir süre sonra istek göndermekten parmaklarım ağırıyor.

    not : klavyem sorunlu olduğu için yazım yanlışları için kusuruma bakmayın.
  • 13-09-2019, 16:11:21
    #2
    Merhaba, takipleri elle mi yapıyorsunuz yoksa yazılımla mı?
    Sevgiler.
  • 13-09-2019, 16:13:33
    #3
    Carillos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, takipleri elle mi yapıyorsunuz yoksa yazılımla mı?
    Sevgiler.
    Merhaba.
    Yazılım kullanmayı tercih etmiyorum çünkü instagram insanla botu çok rahat ayırt ediyor bence.
    Yazılım kullanacağım zaman kendi limitlerimin yarısını kullanırım.
  • 13-09-2019, 16:21:43
    #4
    Glare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba.
    Yazılım kullanmayı tercih etmiyorum çünkü instagram insanla botu çok rahat ayırt ediyor bence.
    Yazılım kullanacağım zaman kendi limitlerimin yarısını kullanırım.
    Anlıyorum, ben de bu aralar manuel takip yapıyorum ve güzel sonuçlar elde ettim
    Her hesapta böyle mi bilemiyorum fakat kendi hesabımla saatlik 240 kişi takip edebiliyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    Sevgiler.