• 05-07-2019, 10:51:26
    #1
    Üyeliği durduruldu
    11-06-2019 tarihinde sipariş verdiğim bilgisayarım için 8 GB RAM almaya karar verdim. Diğer firmalara göre ufak bir miktar ucuz olduğu için Nano Katalog'dan sipariş vermek istedim. Müşteri hizmetlerine kaç günde elime ulaşır diye sormama rağmen bana yalan söyleyerek 3-4 gün içerisinde tedarik edilip size kargolanır dedi. Güvendik ve sipariş verdik 19-06-2019 tarihine kadar ürünün kargolanmasını bekledim ama bana bir geri dönüş yapılmadı. Ürünün gecikeceğini bile söylemediler. Ben arkasından koşmasam param bile alınabilir. 3-4 günlük süreç 8 güne çıktı kargo bekleyiş günü hariç bu kadar beklememe rağmen yine müşteri temsilcisine güvenip iade istesem param kaç güne kadar elimde olur diye bir soru sordum 10 iş gününde elinizde olur dedi yine güvenip iade istedik 19-06-2019 tarihinde yapmış olduğum iade talebi hala yerine getirilmemiş. Her gün müşteri temsilcileriyle irtibatta oluyorum ve beni geçiştirmek amacıyla finansa iletiyorum deniyor. Bugün tekrar mesaj gönderdiğimde çarşamba günü talebiniz iletilecek gibi komik bir cümleyle karşılaştım çarşamba günü talep oluşturup 2-3 gün içinde bana döneceklermiş kaç gündür beni niye oyalıyorsunuz.
    Bugün bu şekilde cevap veriyorlar
    Orçun - Satış Destek
    ödemelerinizle ilgili gecikme için özür dileriz konu ile ilgili olarak talimat verilip ücret iadeniz sağlandığında provizyondaki ödemelerde görecesiniz bu hafta tamamlanmaya çalışılmaktadır finans tarafından

    Şimdi ben bunlara yasal olarak ne yapabilirim ne ürünüm ne param gönderildi daha önce şikayette bulunmadım. Şikayet edersem sonuç ne olur süreç nasıl işler yardımcı olursanız sevinirim
  • 05-07-2019, 10:54:37
    #2
    2 gün önce mouse siparişi verdim, dün elime ulaştı. 1 günde ürünüm elimdeydi, sorunsuz olarak teslim aldım. Bence sizin sürecinizde farklı şeyler var.
  • 05-07-2019, 10:55:49
    #3
    Üyeliği durduruldu
    burak2yilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2 gün önce mouse siparişi verdim, dün elime ulaştı. 1 günde ürünüm elimdeydi, sorunsuz olarak teslim aldım. Bence sizin sürecinizde farklı şeyler var.
    Nasıl farklı şeyler olabilir
  • 05-07-2019, 11:28:47
    #4
    Fiyatlarının ucuz olmasının sebebi, ürünleri yurtdışından temin etmelerinden dolayı. Kendilerine bir depoları yok diye biliyorum. Bundan dolayı da stok işlemleri sağlamıyorlar. Sizin ürününüzde yurtdışından geleceğinden dolayı gecikmeler olmuş olabilir. Sadece tahmin yürütüyorum.
  • 05-07-2019, 14:37:01
    #5
    Üyeliği durduruldu
    burak2yilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Fiyatlarının ucuz olmasının sebebi, ürünleri yurtdışından temin etmelerinden dolayı. Kendilerine bir depoları yok diye biliyorum. Bundan dolayı da stok işlemleri sağlamıyorlar. Sizin ürününüzde yurtdışından geleceğinden dolayı gecikmeler olmuş olabilir. Sadece tahmin yürütüyorum.
    İade istedim paramı vermiyorlar ürünü iptal ettim gelmeden zaten depo ile alakası yok
  • 05-07-2019, 16:25:11
    #6
    Nanokatalog tedarikte sıkıntı yaşatabiliyor, güvenilir firmadır.
  • 05-07-2019, 16:43:58
    #7
    Sizin yine iyi hocam. Ben 22.05'te sipariş verdim ve daha bugün kargoya verildi. Neredeyse her gün müşteri hizmetleri ile konuşmaktan adlarını ezberledim.

  • 05-07-2019, 16:44:09
    #8
    Üyeliği durduruldu
    emreigde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İade istedim paramı vermiyorlar ürünü iptal ettim gelmeden zaten depo ile alakası yok
    Daha önce bir kaç alışverişim oldu.

    Ürün sayfasında ürünün stok bilgisi yazıyor, hemen teslim ürünler ile tedarik edilecek ürünleri belirtiyorlar.

    Ürünlerin büyük kısmı Türkiye stoklarında olmuyor, sipariş edildikten sonra avrupa deposundan(bildiğim kadarıyla) gelecek olan ilk teslimatta sizin ürününüzü de ekliyorlar.

    Bildiğim kadarıyla hafta da bir ürün getiriyorlar, eğer ki sıkışıklık nedeniyle sizin ürününüz teslimata eklenemediyse fazladan 1 hafta daha beklemek zorunda kalabiliyorsunuz.

    Bir de gümrük durumu var, bazen gümrük sorun çıkartabiliyor o zaman muhtemelen fazladan gecikme oluyor.

    Firma olarak güvenilirler, teslimat olarak sıkıntı olabiliyor.

    Acil ihtiyacım olmayan ürünleri bu firmadan sipariş ediyorum, sipariş et unut şeklinde düşünürseniz sorun yaşamazsınız.

    Sipariş edeyim yarın elimde olsun istiyorsanız, yanlış sitedesiniz demektir