11-06-2019 tarihinde sipariş verdiğim bilgisayarım için 8 GB RAM almaya karar verdim. Diğer firmalara göre ufak bir miktar ucuz olduğu için
Nano Katalog'dan sipariş vermek istedim. Müşteri hizmetlerine kaç günde elime ulaşır diye sormama rağmen bana yalan söyleyerek 3-4 gün içerisinde tedarik edilip size kargolanır dedi. Güvendik ve sipariş verdik 19-06-2019 tarihine kadar ürünün kargolanmasını bekledim ama bana bir geri dönüş yapılmadı. Ürünün gecikeceğini bile söylemediler. Ben arkasından koşmasam param bile alınabilir. 3-4 günlük süreç 8 güne çıktı kargo bekleyiş günü hariç bu kadar beklememe rağmen yine müşteri temsilcisine güvenip iade istesem param kaç güne kadar elimde olur diye bir soru sordum 10 iş gününde elinizde olur dedi yine güvenip iade istedik 19-06-2019 tarihinde yapmış olduğum iade talebi hala yerine getirilmemiş. Her gün müşteri temsilcileriyle irtibatta oluyorum ve beni geçiştirmek amacıyla finansa iletiyorum deniyor. Bugün tekrar mesaj gönderdiğimde çarşamba günü talebiniz iletilecek gibi komik bir cümleyle karşılaştım çarşamba günü talep oluşturup 2-3 gün içinde bana döneceklermiş kaç gündür beni niye oyalıyorsunuz.
Bugün bu şekilde cevap veriyorlar
Orçun - Satış Destek
ödemelerinizle ilgili gecikme için özür dileriz konu ile ilgili olarak talimat verilip ücret iadeniz sağlandığında provizyondaki ödemelerde görecesiniz bu hafta tamamlanmaya çalışılmaktadır finans tarafından
Şimdi ben bunlara yasal olarak ne yapabilirim ne ürünüm ne param gönderildi daha önce şikayette bulunmadım. Şikayet edersem sonuç ne olur süreç nasıl işler yardımcı olursanız sevinirim