Merhaba arkadaşlar, bu bir isyan değildir. Sadece canımın gerçekten sıkıldığını dile getirmek istiyorum.
Birçok kişi site, alan adı, sosyal ağ hesapları vb. birçok şey satıyor burada açık artırma ile. 24 saat 48 saat belirtiyoruz bizlerde satıcılar olarak. Konu içerisinde altını çize çize belirtmeme rağmen (satın alacaklar teklif vermesin, aksi durumda negatif ticaret kullanırım) hâlen teklif verip almıyorlar.
Ben bu durumu X kişi yapıyor diye belirtmek istemiyorum. Fakat diğer üyelerle mücadele ederek teklifler veriyorlar, daha sonra alan adı veya site kaldığında alamayacaklarını dile getiriyorlar. Eminim bu durumdan birçok kişi dert yanıyordur. Ben artık negatif ticaret yerine yönetim ekibinden banlanmalarını taleb edeceğim. Kimse kusura bakmasın, 48 saat bu kişiye kaldıktan sonra ödeme yapacak mı acaba diye beklemekten sıkıldım ben artık.
R10 ticaret kavramı oldukça üst seviyede, son 10 yıl içerisinde çok fazla webmaster platformu açıldı fakat R10 gibi ayakta duran pek olmadı. Ama son dönemlerde yaşadığım ödememe durumu canımı sıkar oldu.
Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ
Teklif Verip Almama Durumu Artık Canımı Sıkıyor
17
●873
- 03-12-2018, 18:13:37İnan hocam onu kullanmaktan yoruldum. Ve bu durum inanın hiç hoşuma gitmiyor (negatif puan verme durumu).SrdL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bir üyenin bu derece ticaret puanına sahip olmasını istemem ama mecbur bırakıyorlar... - 03-12-2018, 18:22:02yaptıkları oynatmak oluyor. katılıyorum.LG700 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
önce alacağım deyip sonra almayan mesajlara donmeyen 3 ay banlansin - 03-12-2018, 18:30:02Tavsiye / Öneri : Açık artırma satış konuları açarken teklif verebilmesi için birkaç kriter belirleyin.
Örneğin ; Minimum 1 yıllık üyeler ve minimum 50 olumlu tradeye sahip olanlar teklif verebilirler diyebilirsiniz.
Tamamen önünü keser demiyorum tabi ancak %70 oranında çözüm sağlayacaktır.
Ticari profilini riske atmak istemeyen ya hiç katılmaz ya da teklifini geri çekmez. - 03-12-2018, 18:41:15Hocam çok güzel öneri, sonuna kadar katılıyorum.uzay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fakat 10 aylık üye ve 30 ticaret puanı olan üye daha sonra bizi neden ötekileştiriyorsunuz demez mi?
Daha önceleri burada birçok konu gördüm, neden yeni üyelere kimse güvenmiyor diye.
Ama bu öneriyi dikkate alıp diğer sefer mutlaka uygulayacağım. Teşekkür ederim. - 03-12-2018, 18:46:34Üyeliği durdurulduBence burada satıcılara insiyatif verilmemeli.
Bir kullanıcı teklif vermesine rağmen satın alma işlemi yapmıyorsa direkt -trader almalı ve en az birkaç hafta forumdan uzaklaştırılmalı.
Çünkü, sen ya da ben fark etmez; açık arttırma açıyoruz. adam teklif veriyor. sonra vazgeçiyor. Biz de napıyoruz, yapacak bir şey yok - adamın sıkıntısı vardır belki - parası bitmiştir, yazıktır günahtır. diyoruz ve sesimizi çıkarmıyoruz. Sonra o adam gidip başkasına da aynı şeyi yapıyor. Bunun önüne geçmek için tüm üyelerin çaba göstermesi gerek. Vicdan yapmayacaksın, sesini çıkaracaksın, zor gelmeyecek. Eğer vicdan yaparsan, sesini çıkarmazsan, zor gelirse; sürekli bu olaylar devam eder.