Merhaba arkadaşlar, bu bir isyan değildir. Sadece canımın gerçekten sıkıldığını dile getirmek istiyorum.
Birçok kişi site, alan adı, sosyal ağ hesapları vb. birçok şey satıyor burada açık artırma ile. 24 saat 48 saat belirtiyoruz bizlerde satıcılar olarak. Konu içerisinde altını çize çize belirtmeme rağmen (satın alacaklar teklif vermesin, aksi durumda negatif ticaret kullanırım) hâlen teklif verip almıyorlar.
Ben bu durumu X kişi yapıyor diye belirtmek istemiyorum. Fakat diğer üyelerle mücadele ederek teklifler veriyorlar, daha sonra alan adı veya site kaldığında alamayacaklarını dile getiriyorlar. Eminim bu durumdan birçok kişi dert yanıyordur. Ben artık negatif ticaret yerine yönetim ekibinden banlanmalarını taleb edeceğim. Kimse kusura bakmasın, 48 saat bu kişiye kaldıktan sonra ödeme yapacak mı acaba diye beklemekten sıkıldım ben artık.
R10 ticaret kavramı oldukça üst seviyede, son 10 yıl içerisinde çok fazla webmaster platformu açıldı fakat R10 gibi ayakta duran pek olmadı. Ama son dönemlerde yaşadığım ödememe durumu canımı sıkar oldu.
Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ