• 14-11-2018, 19:53:37
    #10
    Üyeliği durduruldu
    Geçen sene hepsiburadadan birkaç iphone almıştık hepsiburada direk kutu içine koymuş 4 adet cihazı üstünede faturayı basıp arasa vermişler,kutu bi geldi ki dümdüz olmuş,telefon kutularında ufak deformasyonlar vardı fotograf vs çektim birşey olmaz bundan diyor agır paketlerin altına koymuşlar kabul etmeyip tutanak tutturdum tutanagı bile işleme almadılar.
    Zor bela iadesini sagladık.
    Yani kargo markası degilde çalışan personellerden kaynaklı.Ben bulundugum konumdaki tüm kargo şubesi personellerinden gıcık kaparım misal daha önce yaşanan problemlerden dolayı.

    UPS candır
  • 14-11-2018, 19:57:10
    #11
    Aras kargo bugün koşturuyordu, ne oldu dedim hepsiburada da kendi kargosuyla yolluyor ne bu yoğunluk dedim.
    Trendyol normalde bizle göndermiyordu o da 11.11 falan bize kaldı dedi, koşturarak gitti.
    Demek ki ağır geldi.
  • 15-11-2018, 10:49:15
    #12
    Üstüne gitmeseniz paket gitmişti
  • 15-11-2018, 10:59:33
    #13
    Üyeliği durduruldu
    Öncelikle trendyol direkt olarak aras kargo ile göndermiyor hocam onun bilgisini vereyim. Hatırladığım kadarıyla depolarından gelen ürünler sürat kargo ile geliyor. Diğer ürünler ise markanın fabrikalarından gönderildiği için genelde aras vs.değişebiliyor.

    Ben de benzer bir olayımı anlatayım. 2 hafta önce hepsiburadadan 4 ürün aldım. 1i sürat, 3ü aras kargoydu. Sürat sağolsun hemen getirdi. 29unda sipariş verdim ve hepsi maksimum 1-2 gün içinde kargoya verilecek şeklinde görülüyordu. Aras için de günlerce bekledim ve en sonunda perşembe günü sanırım dayanamadım şubeyi aradım. çünkü 3 kargomun 1 tanesi teslim edildi gözüküyor ve bana gelen herhangi bir şey yoktu. şubeye ulaşamadım, genel merkezi aradım şikayet kaydı oluşturdum. Ertesi gün ise ürünlerim şu şekildeydi:
    1. ürün - geri iade edildi. (adamlar getirmedi üstüne geri göndermiş.)
    2. ürün teslim edildi. (hayıt edilmemişti.)
    3. ürün dağıtım merkezinde (yaklaşık 5 gündür öyleydi)

    bunun üstüne dayanamadım ve yine şubeyi aradım, açan olmadı. genel merkezi aradım ve ciddi şekilde bağırmaya başladım. çünkü 3 kargomun biri teslim edilmiş diğeri ise iade edilmişti. Küfre kadar konuştum. genel merkezdeki kişiyi de ikaz ettim şu an söylediklerim şahsi olarak size değil işletmenize ve o kargoyu getirmeyen şerefsizlere diye. en sonunda 1-2 dakika bekleticem dedi ve geri döndüğünde tarafınıza dönüş yapılacak dendi. 1 saat kadar sonra "teslim edildi" yazan kargom eve geldi. Fakat diğer dağıtım merkezinde olan kargo da gün içinde iade edildi olarak değişti. yani o da ürünü gönderen firmaya geri dönmüş. Kısacası 3 kargodan sadece 1 tanesi elime ulaştı o da zorla.

    Aras kargonun Allah bin belasını versin.
    KADIKÖY HIZIRBEY şubesinde çalışan bir çalışan için en ufak bir hakkım varsa helal etmiyorum.
    Sen mesai saatindeysen o telefonu açacaksın, o telefonun amacı müşterin sana ulaşsın diye. ama 3 gün art arda defalarca aradım ve açmadılar.
    Åžubeye de bile bile gitmedim, gidersem polislik olurum diye.
  • 15-11-2018, 10:59:59
    #14
    doğru adres yazmama rağmen hiç gelmeden evi bulamadık diyip şubeden alın diyorlar bana . pişmanlık