Öncelikle trendyol direkt olarak aras kargo ile göndermiyor hocam onun bilgisini vereyim. Hatırladığım kadarıyla depolarından gelen ürünler sürat kargo ile geliyor. Diğer ürünler ise markanın fabrikalarından gönderildiği için genelde aras vs.değişebiliyor.

Ben de benzer bir olayımı anlatayım. 2 hafta önce hepsiburadadan 4 ürün aldım. 1i sürat, 3ü aras kargoydu. Sürat sağolsun hemen getirdi. 29unda sipariş verdim ve hepsi maksimum 1-2 gün içinde kargoya verilecek şeklinde görülüyordu. Aras için de günlerce bekledim ve en sonunda perşembe günü sanırım dayanamadım şubeyi aradım. çünkü 3 kargomun 1 tanesi teslim edildi gözüküyor ve bana gelen herhangi bir şey yoktu. şubeye ulaşamadım, genel merkezi aradım şikayet kaydı oluşturdum. Ertesi gün ise ürünlerim şu şekildeydi:
1. ürün - geri iade edildi. (adamlar getirmedi üstüne geri göndermiş.)
2. ürün teslim edildi. (hayıt edilmemişti.)
3. ürün dağıtım merkezinde (yaklaşık 5 gündür öyleydi)

bunun üstüne dayanamadım ve yine şubeyi aradım, açan olmadı. genel merkezi aradım ve ciddi şekilde bağırmaya başladım. çünkü 3 kargomun biri teslim edilmiş diğeri ise iade edilmişti. Küfre kadar konuştum. genel merkezdeki kişiyi de ikaz ettim şu an söylediklerim şahsi olarak size değil işletmenize ve o kargoyu getirmeyen şerefsizlere diye. en sonunda 1-2 dakika bekleticem dedi ve geri döndüğünde tarafınıza dönüş yapılacak dendi. 1 saat kadar sonra "teslim edildi" yazan kargom eve geldi. Fakat diğer dağıtım merkezinde olan kargo da gün içinde iade edildi olarak değişti. yani o da ürünü gönderen firmaya geri dönmüş. Kısacası 3 kargodan sadece 1 tanesi elime ulaştı o da zorla.

Aras kargonun Allah bin belasını versin.
KADIKÖY HIZIRBEY şubesinde çalışan bir çalışan için en ufak bir hakkım varsa helal etmiyorum.
Sen mesai saatindeysen o telefonu açacaksın, o telefonun amacı müşterin sana ulaşsın diye. ama 3 gün art arda defalarca aradım ve açmadılar.
Şubeye de bile bile gitmedim, gidersem polislik olurum diye.