Gördüğün kadarıyla Türkiye'nin en büyük webmaster formunda üyelerimizin %70'i çok farklı işlerle meşgul

Yazılım, tasarım vb bölümlerin yerine çok farklı meslekleri görmek aslında üzmedi bilakis bence çok güzel bir şey. Çoğu kişi hobi olarak, ek gelir olarak ilgileniyor herkes ne yaptığını bilen insanlar demek bu herkesi tebrik etmek gerekli.
Bende sektörün sürüklediği kişilerdenim, iş geliştirme elemanı olarak başladığım kariyerimde sırasıyla e-ticaret sorumlusu, finans elemanı, üretim planlama uzmanı şeklinde seyir aldı.
Şuan 5 aydır işsizim. Salı günü inşallah ünlü bir çanta/ayakkabı şirketi ile dijital pazarlama yöneticisi pozisyonunda görüşmem olacak, şartlarda anlaşıp adını koyabilirsek burayı güncellerim