• 27-06-2008, 01:52:25
    #10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Fhenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Az da olsa konuşmuşluğumuz vardı. Çok cana yakın, sıcak kanlı bir insansın. Umarım yaşadığın sorunları bi'an önce atlatıp doğru olan seçimini yaparsın.
    Buraya dönersen elbet yine konuşur, dertleşiriz. Dönmezsen de hayatta başarılar, umarım senin için hayırlısı neyse o olur.
    İyi tatiller kardeşim...
    İyi dileklerin için teşekkürler. Toparlanmış bir şekilde burda olmayı ben de diliyorum.

    Burada olamazsam bile en kötü ihtimal gelir iletişim bilgilerinizi alırım
  • 27-06-2008, 01:59:08
    #11
    H5PY0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İyi dileklerin için teşekkürler. Toparlanmış bir şekilde burda olmayı ben de diliyorum.

    Burada olamazsam bile en kötü ihtimal gelir iletişim bilgilerinizi alırım
    Vermem ki
  • 27-06-2008, 02:09:04
    #12
    Üyeliği durduruldu
    Bu bir tek sizin değil herkesin yaşadığı bir sıkıntı sanırım hocam bende bunalıyorum zaman zaman ciddi anlamda sıkıntı yaşıyorum. Gözlemlerim hep 18-20 yaş ergenliğin son dönemleri sebep bu da olabilir. Çözümleyebilmiş değilim. Uyku düzeninin de etkisi olur diye düşünüyorum.
  • 27-06-2008, 02:29:05
    #13
    Üyeliği durduruldu
    kulak asmadan hedefine git kötü de olsa iyi de olsa senin idealin hedefin asla vazgeçme bence
  • 27-06-2008, 11:14:39
    #14
    Çok doğru bir karar vermişsin, internetten uzak olarak ve yanında kankan bu durum çok harika birşey yanında dertleşebileceğin herşeyi konuşabileceğin bir kafa denginin bulunması kadar güzel birşey yok. Kitap okumakta iyi gelecektir, inşallah kafanı dinlemiş ve rahatlamış bir şekilde geri dönersin..
  • 27-06-2008, 11:14:51
    #15
    Üyeliği durduruldu
    benimde sana yakın düşüncelerim var aslında belki burdaki çoğu kişininde durumu aynı. Etrafımızdakiler , ailemiz interneti bir iş gibi göremiyor internet bağlantısının olmasını bile boşa masraf olarak görebiliyorlar . Bu konulara hevesli olduğum için gece gündüz demeden bilgisayar başından kalkmadan ortaya bi şeyler çıkarabilirim. Sevdiğimiz için iş olarak güzel görünüyor hele yabancıların home office'lerini görünce baya özeniyorum 2,3 tane kocaman lcd monitör süper bi kasa , 1 2 tane notebook ve odamda işimi yapıyorum Ama gerçekler pek böyle değil hayallere fazla dalmamak lazım. İnternetteki hiç bi şeyin garantisi yok verdiğin emeğin karşılığını alman yine zor. Çok iyi site hazırlarsın çok iyi içerik üretirsin ama sonuca ulaşamazsın. Az çok geliri olan normal bir iş yapıp interneti hobi olarak düşünmek ne kendimizi ne etrafı üzmemek en mantıklısı.
  • 27-06-2008, 11:53:24
    #16
    Tüm yanıtlarınınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.
    ManuaL yaşadığımız an'ın geri dönüşü yok bunun farkındayım ama an'ı yaşamak istiyor muyum bu konuda kararsızım