Başlıkta da belirttiğim üzere tam emin değilim ama sanırım sigarayı bıraktım. Şöyle ki; son sigaramı geçen cuma günü saat 21:00 da içtim, hep bırakmak vardı kafamda ama, imkansız bırakamam diyordum. çünkü gerçekten çok seviyorum sigara içmeyi. neyse ne oldu nasıl olduysa biraz da göğüs ağrım vardı, cuma günü son sigaramı içtim ve yaklaşık 60 saattir sigara içmiyorum. Son sigaramı içerken de bu son, sigarayı bıraktım falan demedim. öyle içmedim sadece. sonra ertesi gün oldu içmeyim bakalım dedim, hala içmedim. Canım istiyor mu evet istiyor, ama bu kadar içmemişken dayanayım diyorum.
Şimdi tavsiyelerinize ihtiyacım var, bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım ya da ne yapmamalıyım. İşin aslı en çok bugünden korkuyordum, yani haftanın ilk iş günü. Çünkü ofiste pc nin başında çok sigara içiyordum. şimdilik iyi gidiyor gibi. Ofiste sigara içen de yok bu arada.
Allen Carr yöntemini biliyorum, yt de videolarını izledim. Ama izleyince bıraktım falan dedim ama 3 saat dayanabilmiştim