f9f9f9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne yaparsan yap ama bi taneden bisey olmaz deyip o ilk sigarayi yakma. ilk sigarayi ictigin anda anlamsiz bir sekilde tekrar baslarsin.

sevdigin seyleri ye ic, muhtemelen normalden daha cok sivi tuketeceksin. kac kilo olursan ol kilo almaktan korkma, ilk 1-2 ayda 3-5 kilo alsan bile bu kilo sana sigara kadar zarar vermez.

sigara ihtiyaci sadece psikolojik, su an organlarin bir boslukta, ne yapacaklarini sasirmis durumdalar, vucuda zehir girmeyince neyle savasacaklarini sasiriyorlar. kendini spora verebilirsin. bol bol yuru. zaten sigarayi birakinca bolca enerji oluyor insanda.

birde etraftaki duman genelde istek yaratmaz, ama bazen alakasiz bir sekilde canin deli gibi sigara ister, mutlaka icmem gerekiyor gibi hissedersin. bu istek 3-5 dk surer emin ol. o 5 dk icinde herseyi yap ama o sigarayi yakma. ben gunde 4 paket sigara icmis biri olarak sana bunun garantisini veriyorum. o sigara krizi 5 dakikayi gecmez. ben 5 dk boyunca kafami soguk suyun altina sokardim. gecici bir kriz gibi dusun.

simdilik aklima gelenler bunlar, umarim basarirsin.
sigara insan hayatindaki en gereksiz seydir.
Bu umut verici ve destekleyici yorumunuz için çok teşekkürler