• 24-07-2018, 21:21:09
    #28
    Önümüzdeki ay Türk Telekom ile anlaşmam bitiyor. Modemim 80Mbps yakın internet alıyor diye Turknet'e geçmeyi düşünüyordum. Acaba geçmesem mi?

    Ama bu tarz şeylerde ağzı yananlar hep kötülüyor. Yıllardır Türk Telekom'dan tonlarca şikayet duydum. 2 yıldır internetim paket dahilim olan 24mbps altını hiç görmedi. Hiç bağlantı sorunu yaşamadım. Sanırım Turknet'i de kendim deneyimleyerek göreceğim.
  • 24-07-2018, 23:52:03
    #29
    Misafir; Şu an turktelekomdaki hızınızda problem yoksa internetinizi kapatmadan turknete başvurun.

    Problemlerin birçoğu var olan sağlayıcıdaki hizmeti kapatıp yapılan başvurularda oluyor genelde.

    Var olan iss deki hizmet iptal edildiğinde port boşaltılıyor ve farklı bir firmadan başvuru yapıldığı zaman dandik ve trafik yoğunluğu fazla olan saha dolaplarındaki portlara bağlandığı için hız problemleri olabiliyor.

    Şu an bir internet hizmetine sahip olup herhangi bir sorun yaşamadığı halde turknete geçiş yapmak isteyen arkadaşlar var olan internetinizi kapattırmadan geçiş yapın.


    Turknet 120 tl ye kadar cayma bedelini karşılıyor. Taahhütün bitmesine 2-3 ay kalan kişiler rahatlıkla başvuru yapabilir.

    1 ay bedava kullanmak için https://turk.net/p/KWU78TC74VPT/ linkinden başvuru yapabilirsiniz. Telefon aracılığı ile başvuru yapmak isterseniz "KWU78TC74VPT" kodunu verebilirsiniz.

    Geçiş yapmayı düşünen kişilere modem temini , hat değerlerinin kontrol edilmesi vb. her konuda yardımcı olurum.
  • 25-07-2018, 00:11:59
    #30
    Üyeliği durduruldu
    tatarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam etme tutma şimdi söylenecek şey mi ? daha bugün belgelerim ulaşmış gelip kuracaklar. bu arada superonline kullanıcısıydım. son 4 aydır ki 35mb lik bağlantımdan çok nadir 33 - 34 olarak yararlanıyorum. 2 mb hızım var. arıyorum arıyorum bin tane yalan. ben de cayma bedeli taahhütün bitmesine kadar fatura ödememden daha fazla olduğu için onu da kapattırmadan türknete başvurdum. şimdi onu da gelip kuracaklar ama bu dediğin hiç iyi olmadu


    Teşekkürler Süperonline 1.5 yıldır 1 mbit bile düşmedi
  • 25-07-2018, 00:14:22
    #31
    Kurumsal PLUS
    talhak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle


    Teşekkürler Süperonline 1.5 yıldır 1 mbit bile düşmedi
    fiberdir o
  • 25-07-2018, 00:24:12
    #32
    Üyeliği durduruldu
    tatarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    fiberdir o
    yani fiber direk ana modemi evde çift modem





    Süperonline adsl vdsl ttnet vb.. hepsi alt yapısı aynı :9 ama fiber çok başka siz

    1 cihazda tüm mahalle kullanıyorsunuz biz isek her daire ayrı ayrı cihaz konuyor

    fiber sonlandırma cihaz

    ve sadece 80 tl 150 gb akk kafayı takmıyorum hız düşüyor ay sonunda oda 25 mbit düşüyor çok da sorun olmuyor.