Merhaba arkadaşlar. Kız arkadaşıma bir söz vererek ciddi bir sorumluluk altına girdim. 3.yılımızoı doldurduğumuz bir ilişkimiz var. Haliyle beklentiler de var. Bazı sorunlardan dolayı artık ilk adımı atmamı bekliyor. Gerek çevremiz gerek ailemizden dolayı ilişkinin adı konması lazım.
Çok şükür internet işleri olsun, kendi gündelik işlerim olsun kazanıyorum. Kazancım ile hem ailemi hem kendi hayatımı geçindiriyorum. Bazen böyle beklenmedik harcamalar çıktığında kara kara düşünmekten geceleri uyuyamıyorum. Velhasıl bir söz verdik ve yine getirmek gerekir.
Zen pırlantadan şuan %40 indirim ile 1890₺ fiyata gelen bir yüzük beğendim. Fiyat ve özelliklerine göre alınabilecekler arasında en makul duruyor. Bu ayki durumum ile nakit almam mümkün değil. Fakat bunu kız arkadaşıma anlatmakta zorluk çekiyorum. Kendisini beklettiğim oyaladığım gibi düşünceler içerisine giriyor ister istemez.
Bir çıkış kapısı, düşüncesi fikri arıyorum.
Etrafımda kredi kartı kullanan kimse yok, ben de dahil. Kredi kartına 4 taksit yapıyor ve ödemekte zorlamayacağım bir ücret bu. Ancak talep edecek kimse olmadığından bu seçenek benim için otomatik elenmiş oluyor.
Satabileceğim 16 GB ram - 3Gb ekran kartlı casper Nirvana csd serisi bir laptopum bulunmakta. Ekmeğimizi internetten çıkarıyoruz pek yanaşmasam da satış fikirleri kafamda dönüyor.
Son olarak da sellmyapp üzerinden zamanında 699$a aldığım makul fiyata satışa koyduğum mobil uygulama satış konum var.
Bana çıkış yolunda ekstra bir fikir verebilecek veya kredi kartı olmadan taksitlendirme yapabilecek, farklı çözümler sunabilecek arkadaşlara minnettar kalırım. Sürem tam olarak 5 gün.
@Zeiden; Abi, Konuya yapılan hiç bir yorumu okumadan bunları yazıyorum.
Öncelikle mutluluğunuz baki olsun, Ancak şöyle bir durum söz konusu seninle bir yuva kurmak isteyen bir hanım 50 liralık yüzük ilede durumu kabullenebilir. Benim çevremde liseden bırakıp sevdiği insanlar için eğitim hayatlarını bıraktılar. Sonrasında maddi sıkıntılar yüzünden gerçekten hayatlarını çıkmaza soktular.
Canı gönülden söylüyorum, Kendisi ile maddi konular üzerine konuşun, ancak konuşurken kendinizi onun zekasından üstün olduğunu düşünün. Kelimelerini analiz edin, Ben parasız mutlu olurum dediğinde mimiklerini ellerini parmaklarını, gözbebeklerindeki değişimi izleyin. Eğer inanmıyorsanız, Hayatınızı boşuna karartmayın yakmayın.
İleride daha mutlu olacağınız insanlar mutlaka karşınıza çıkacaktır.
Benim kız arkadaşım Allah razı olsun, çantasında 10 lirası varsa 5 lira olarak paylaşır, benim hesabıma yatırır, geleceğimize yatırımı paylaşırız bu şekilde. Yüzüklerimiz, düğünümüz, mobilyalarımız, Evimiz, arabamız bu para hazır olunca evleneceğiz. Bu paylaşmak, doğru ideal kadındır. Ruh eşimdir.
Anlatmak istediğim yazdıklarınıza bakınca sizde hiç bir şey yok henüz.
İçimde oluşan şahsi düşünce, bir an önce ev baskısından kurtulmaya çalışan bir ablamız sanırım. Yazdıklarınızdan bunu çıkardım.
Terbiyesizlik yapıyorsam özür dilerim abi lütfen söylediklerimde artniyet arama.
Hayırlısı olsun