• 13-01-2018, 19:24:43
    #10
    facebook un 20 bin dolarla kuruldu ve sonrasında 500 bin dolar yatırım aldı ve facebook u kuran kişi iyi bir yazılımcıydı ve çevresinde iyi yazılımcılar vardı twitteri bilmem
  • 13-01-2018, 19:26:54
    #11
    Üyeliği durduruldu
    BKaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    facebook un 20 bin dolarla kuruldu ve sonrasında 500 bin dolar yatırım aldı ve facebook u kuran kişi iyi bir yazılımcıydı ve çevresinde iyi yazılımcılar vardı twitteri bilmem
    yani şu sonucumu çıkarıyoruz ufak paralarla büyük paralar kazanılabilir
  • 13-01-2018, 19:38:32
    #12
    tecrübe ve iyi bir yazılımcıysan parasızken bile kazanabilirsin. yatırımcı bulursun ve öylede kazabilirsin ama dolar 4tl dayanmışken herşey ateş pahası olmuşken tecrübe ve yazılım bilgisine sahip değilken
    benim 9bin liram var yazılım projesinde 2ye katlim o iş zor diyorum ben
    biraz bu söylemin kumar oynar gibi 1 koyim 2 alayım bul karayı alparayı
  • 13-01-2018, 20:42:15
    #13
    hocam youtube calisabilirsiniz, 9 bin tlye gene 300 video filan yaptirsaniz geri donusu güzel olabilir. tabi kw arastirmasini yapmaniz lazim. yanlis hatirlamiyosam youtube kwlerini veren siteler vardi. (keywordseverywhere)
  • 13-01-2018, 20:46:45
    #14
    Üyeliği durduruldu
    Sokomorato adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam youtube calisabilirsiniz, 9 bin tlye gene 300 video filan yaptirsaniz geri donusu güzel olabilir. tabi kw arastirmasini yapmaniz lazim. yanlis hatirlamiyosam youtube kwlerini veren siteler vardi. (keywordseverywhere)
    hocam youtube kendim videolar çekmeyi düşünüyorum ama ne çekiceğimi dahi bilmiyorum o derece karamsarım
  • 13-01-2018, 20:48:23
    #15
    Anlık ya da geçici işler yerine, iyi bir araştırma veya fikir ile internet işlerine yatırmanızı öneririm.
    5-10 yıl sonra alşverişin her türü internet üzerinden gerçekleşecek, dönüşüm başladı bile.
    Hala geç sayılmaz, tabi uzun vadeden bahsediyorum. Bata çıka doğru yol bulunuyor.
    Coinmiş, tavukmuş, altınmış, bunlar gözden çıkan, bekleyen yatırımlar.
    E-ticaret diyorum, tabi aylık ödemeleri yüzünden batma riski yüksektir ama, defalarca battım çıktım. İnş. bu çıkıştan sonra batmayacağım.
  • 13-01-2018, 21:25:07
    #16
    Facebook google veya tesla gibi icraatları hala 300 500 10.000 dolar 100.000 dolar gibi paraya yapıldı gibi haberlere hala inanan var mi yaaa.
    Dünyayı yönetenler hayali insani kahraman yapar milyar dolar servet kazandırır ve alt takim insanlar ise onların sıfırdan bu hale geldiğine inanır paranın gerçek sahipleri ise servetlerine servet katar.

    9.000 tl si olan konu sahibi arkadaş nedir meziyetlerin nelere ilgilisin nelerde bilgilisin. Bunları paylaşırsan çok daha faydalı olur belki de bir bakmışsın internet isleri sana uygun bile olmayabilir.

    Ayrıca coin işlerine güvenmemen doğru bir karar.
  • 14-01-2018, 00:47:51
    #17
    Üyeliği durduruldu
    Ben olsam 14 şubat gelmek üzere 1 ay kaldı, hemen opencard bir site ile bay/bayan hediye e-ticaret acardım mesela.

    Veya şuan en güzel satışlar bayan giyimde yapılıyor.
    + çin baglantısı ile klavye mause satışı süper gidiyor.
    ++ erkek ayakkabısı şu sıralar cıkışta tavsiye ederim.
    +++ forumlarda satışı yasak ama siz bulabilirseniz şuan yok satan orjinal elektironik sigara.

    Bu işlere 9 degil 90K yatırabilirsin, en azından batma kaybetme gibi risklerin yok.
    Umarım en kısa zamanda sende işini kurar, para kazanmaya başlarsin.
  • 14-01-2018, 00:55:36
    #18
    Çocuk ve bayan üzerine herhangi bir satış sitesi olabilir. Siteyi açmak çok para değil geri kalanları reklam bütçesi yapabilirsin.
    Ev bütçesinde bütün herşeyden kısılıyor ama çok ve bayan üzerine harcamalar hiç bir zaman kısılmıyor. Önceden banada cazip gelmezdi ama eşim çocuk kıfayetleri satmaya başlayınca işin ne derece karlı olduğunu görmüş oldum.