Merhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım isteyeceğim.
Yalın internet bağlatalı nerede ise 5 ay falan oldu. Model dahil hepsi yeni. İlk başlarda bir sorun olmamasına rağmen. Son 1 2 aydır internet hızım çok yavaş. Bazen kesinlikle sitelere girmiyor dakikalarca bekliyorum.10 Kere Superonline ' ı aradım sürekli oyalıyorlar yok işte teknik ekip gönderiyoruz 72 saat içinde müdahale edicek. Yok modemi kapat aç . Işıklar sönecek yanacak. Birşeyler yapıyorlar ama yok düzelmiyor.
Acaba ne yapabilirim ? Ne gibi çözümler üretebiliriz ? Tecrubeli olan arkadaşlardan yardım beklıyorum. Türk Telekoma geçsem düzelirmi ? Altyapısal bir sorun olabilir mi ?
İnternet Problemini Bir Türlü Çözemiyorum(Yardım) - Superonline
5
●346
- 12-11-2016, 20:11:43
- 13-11-2016, 03:00:19- sürekli mi yavaşlık var zaman zaman mı yavaşlıyor
- hız kaç çıkıyor (max - min)
- modem şifresini değiştirdiniz mi
- modemi resetlediniz mi
- manuel yeniden modem kurulumu yaptınız mı
- bilgisayarı hiç formatladınız mı
uzaktan çözmek çok kolay değil genelde ama yardımcı olmaya çalışacağım - 13-11-2016, 07:30:36Modem ışığına bakın. Kesinti esnasında modem tekrar bağlanmaya çalışıyorsa muhtemel hatlar kötü
Benzer sorunum: https://www.r10.net/sorum-var/1327368...adi-diyor.html