Maalesef görüyorum ki bugünkü ergenler yarının terör örgütü gibi tehlikeli bir kitlesi olacaktır. Okumaz anlamaz hemen küfreder. Dinlemez sormaz akıl vermeye çalışır. Öğrenme derdi yok, tartışma atar peşinde. Bir taraftan gülüyorum ama bu ergenlerin yarın toplumda nelere yol açacağını düşündükçe korku filmi sahneleri gözümde canlanıyor.
Bunlar aile kuracak, çocuk yapacak, bunlar polis olacak. öğretmen olacak, bunlar milletvekili olacak!...
Aboooovvvvv!
Antivirüs programlarına ANTİ ERGEN koruması eklensin
3
●272
- 26-02-2016, 08:06:25Hocam nasil bukadar emin konusabiliyorsun? Az once fasizm demissin,insanlari birbirinden ayirmakta bence fasizim.looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayir cocuklar blue caginda diye bukadar ustune gidilmezki...
Mobil yazildi,yazim hatasi varsa affola. - 26-02-2016, 15:21:13Lise yıllarımı da ben ve sınıfda ki arkadaşlarım o kadar beter ergendik ki hocalar sınıfdan ağlayarak çıkıyorlardı. Bizde sizden hiç birşey olmaz diyorlardı. aradan 11 yıl geçti. Ama o şimdi yaramaz sınıf daki arkadaşlarıma bakıyorum. Çoğu evlendi barklandı. Mühendis olan var. Kendi işinin patronu olanlar var. Yani çoğu ailesine de devletine de faydalı birey olmuşlar. Ergenlik benim gözüm de 5 yaşındaki çocukdan farksızdır.